Butikssäljare vitvaror

Butikssäljare vitvaror

Som säljare hos oss så blir ditt huvudansvar att sälja vitvaror och småel från marknadsledande tillverkare. Det är viktigt att du är motiverad, engagerad och brinner för att sälja. Du ska vara social, nyfiken och intresserad av att hjälpa kunden till rätt lösning. Vi jobbar hårt med att utveckla butiken till en levande mötesplats för våra kunder, med event och demotillfällen tillsammans med våra leverantörer. Det är därför viktigt att du deltar och känner ansvar för att skapa en trivsam och säljande butik.

Kunden ska känna sig trygg med sina val av produkter och dom ser dig som sin expert. Det är därför viktigt att du har intresse för att lära dig och vara påläst när det gäller våra produkter.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://elonkungsgatan.se
Sista ansökningsdag 26 feb 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elon är ett ledande företag för den frivilliga fackhandeln inom hemprodukter, och finns i de nordiska länderna Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island. I Sverige finns idag ca 420 Elon-butiker under varumärket Elon och Elon Ljud & Bild. Elon-butikernas fokus ligger på vitvaror och hemelektronik som gör kundens vardag lite enklare. Lokala, drivna entreprenörer med ett starkt varumärke och centrala funktioner som logistik, IT och marknadsföring gör Elon till en stark spelare. Under 2020 mottog Elon priserna som Årets vitvarukedja av Retailer of the Year och Årets ledare vid Retail Awards. 2021 vann Elon sin kategori i Empati Grand Prix.