Hoppa till innehåll
Elis Textil Service AB logotyp

Kundservicechef

Ansök nu

Vill du göra karriär i ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag? Vi är ett av Sveriges 500 största bolag. En av våra framgångsfaktorer är att vi erbjuder våra kunder marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service. Vi förenklar vardagen för våra kunder!

Vi driver stolt branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra högt satta mål för textil, människor och klimat. 2020 blev vi det första företaget i Sverige att certifieras för vårt arbete mot FN:s globala hållbarhetsmål.

Vi har av Karriärföretagen blivit utsedda som en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare 2023!

Kundservicechef i världsklass
till Länna

Vår kärnverksamhet är att vi levererar hyr- och tvättlösningar till företag inom olika verksamhetsområden. Vår anläggning i Länna är nybyggd och vi levererar, tvättar och hyr ut arbetskläder, skyddsskor, mattor, moppar och handdukar till kunder i Stockholmsområdet. Vår affärsmodell är att erbjuda "textil som tjänst" och vi är övertygande om att hyra, i stället för att äga, är vägen framåt.

I Länna är vi ca 50 medarbetare inom kundservice, produktion, lager och distribution. Vi servar främst kunder inom tillverkningsindustrin, livsmedel, djursjukhus, bilverkstäder, offentlig verksamhet och restauranger.

Vår nuvarande kundservicechef går vidare till nya utmaningar inom bolaget och vi söker nu en efterträdare, en engagerad ledare och inspiratör som kan skapa positiva relationer såväl inom som utom organisationen. Vi söker en ledare som kan vara med i det dagliga, men som också har förmågan att höja blicken och ta vår kundservice ytterligare ett steg i sin utveckling. I denna roll kommer du att ingå i anläggningens ledningsgrupp och ansvarar för vårt kundserviceteam som består av sex medarbetare med olika ansvarsområden.

”Som kundervicechef i Länna kommer du stortrivas om du drivs av att våra kunder ska ha den bästa tänkbara servicen. Genom att leda, engagera och coacha vårt kundserviceteam blir du en viktig kugge i utvecklingen framåt för hela anläggningen.

Vi är stolta över att vara det första företaget i Sverige som certifierades mot FNs globala hållbarhetsmål och cirkulär omställning är högt på agendan och många av våra strategiska mål bygger just på detta.

Vi har fantastiska medarbetare som genuint vill det bästa för Elis som företag såväl som för våra kunder.”

- Marie Pfister, platschef

Vad innebär rollen som kundservicechef?

  • Personalansvar
  • Budgetansvar
  • Förhandling
  • Utveckling av befintliga kunder
  • Samordning av kundserviceaktiviteter
  • Uppföljning och utveckling av kundservice
  • Aktivt arbete med merförsäljning tillsammans med dina medarbetare
  • Minskning av kundtapp
  • Ansvarig för att säkerställa, utveckla, implementera och följa upp rutiner

Du rapporterar till platschefen på anläggningen.

Vem är du och vad kan du?
Vi tror att du som söker trivs med och har erfarenhet av en ledande roll. Du drivs av att arbeta mot mål tillsammans med ditt team. Du är en drivande person med mycket sälj i dig och har ett stort engagemang samt förhandlingsvana. Du kontaktar gärna kunder för att boka möten där du presenterar företaget och etablerar samarbete. Vidare är du strukturerad, ansvarstagande och van att arbeta självständig. Som person är du prestigelös, välorganiserad och gillar att arbeta med många arbetsuppgifter samtidigt.

Vi tror också att du har lägst gymnasieutbildning. Vårt koncernspråk är engelska så vi förutsätter att du behärskar engelska i tal och skrift. Körkort krävs för tjänsten.

Varför ska du välja Elis?
Vi är ett bolag som ligger i framkant inte bara i frågor kring miljö- och hållbarhetsområdet. Vi är ett företag som satsar på service - service i världsklass och just kundservice är ett prioriterat område de kommande åren. En spännande resa!

Du kommer att få både produktutbildning och löpande coachning och det finns goda framtida utvecklingsmöjligheter inom företaget. 

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Pfister platschef, på tfn 073-423 28 34.

Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan. Din ansökan vill vi ha senast söndagen den 12 november 2023. 

Välkommen med din ansökan!

Elis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1600 medarbetare och omsätter 2,1 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet. 

Elis Textil Service AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 dec. 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup
http://www.saljpoolen.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Umeå
Försäljning
Företagslogga
Gävle
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Stockholms stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga