Key Account Manager

Key Account Manager

 

Vill du jobba i ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag? Vi är ett av Sveriges 500 största bolag. En av våra framgångsfaktorer är att vi erbjuder våra kunder marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service. Vi förenklar vardagen för våra kunder! 

Vi driver stolt branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra högt satta mål för textil, människor och klimat.

Vi har av Karriärföretaget blivit utsedda som en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare 2023!

Key Account Manager
till vårt produktområde Workwear

Vad innebär rollen?
I rollen som Key Account Manager har du det övergripande ansvaret för våra nyckelkunder. Du kommer att arbeta proaktivt, långsiktigt och nära dina kunder för att säkerställa en lönsam tillväxt i din kundportfölj. Detta innefattar att planera och genomföra aktiviteter på både operativ, taktisk som strategisk nivå och på eget initiativ analysera den egna portföljen och genomföra ständiga förbättringar. 

Elis finns i hela Sverige och du kommer utgå från någon av våra anläggningar från Luleå i norr till Helsingborg i söder, beroende på var du bor.

”Du kommer att ingå i ett team med kompetenta och trevliga kollegor som arbetar för att ge service i världsklass. Vi har högt i tak och drivs av Elis värderingar; Respekt, Integritet, Ansvar och Att föregå med gott exempel.”

- Henrik Johansson, Head of Key Accounts and Logistic Systems

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av tjänsteförsäljning och ett naturligt driv.

Självklart brinner du för försäljning, har resultatfokus och är målmedveten. Du är marknadsorienterad, affärsmässig och har en god förhandlingsvana.

Du är en naturlig relationsbyggare som har lätt för att ta kontakt med nya människor, är proaktiv och sätter kundens bästa i första hand. Vi tror att du som person har hög integritet och kan växla mellan att vara strategisk och operativ.

Du löser problem och frågeställningar på ett positivt och konstruktivt sätt. Du är prestigelös, nyfiken och kan hantera många ärenden samtidigt. Struktur, noggrannhet och samarbete är en självklarhet för dig.

Vad kan du?
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som kundansvarig eller i en liknande roll. Har du erfarenhet inom PPE eller Workwear är det ett plus. Lämplig högre utbildning kan vara ekonomi, business eller marknadsföring alternativt arbetslivserfarenhet som gett dig motsvarande kunskaper. Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift. 

Att du har rätt attityd och personlighet är viktigare än dina nuvarande kunskaper. Då resor i tjänsten förekommer är B-körkort ett krav. 

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta
Henrik Johansson, Head of Key Accounts Workwear på tfn. 0766-36 87 67.

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut - så skicka in din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag är Måndagen den 27 Mars 2023.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Elis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1600 medarbetare och omsätter 2,1 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 25 anläggningar spridda över landet.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2023 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!