Hoppa till innehåll
Eletta Flow logotyp

Ingenjör/utvecklare, inbyggda system

Ansök nu
Eletta Flow i Stockholm utvecklar sin nya produktplattform och söker en Ingenjör/Embedded-utvecklare med strategiskt fokus!

Har du kunskap om inbyggda system och elektronik/mekatronik samt ett stort intresse för mjukvaruutveckling? Trivs du i organisationer med kundnära produktutveckling och spännande teknik? Då är det dig vi söker.

Eletta Flows produkter används inom mätning av gas- och vätskeflöde med hjälp av bland annat differenstryck. Vi har påbörjat en tillväxtresa och ska nu utöka både R&D-gruppen och produktutbudet, där du som Embedded-utvecklare kommer vara en nyckelspelare. Vi har en stark marknadsposition, stora och lojala kundsamarbeten samt pålitliga produkter och är redo att bli ännu bättre. Välkommen till oss!

Ditt anställningserbjudande
  • En företagskultur där det är högt i tak och lätt att vara sig själv
  • Att utveckla dig själv och växa i ett företag med både struktur och ambition
Dina arbetsuppgifter

Som Embedded-utvecklare arbetar du med utveckling av våra produkters styrsystem, vilket innebär ADC, DAC och olika typer av sensorer och mättekniker samt visualisering i OLED/TFT-displayer. Våra flödesmätare kan kopplas upp via industriella kommunikationsprotokoll, ex. 4-20mA, HART, IO-link och modbus. De inbyggda system vi har i dagsläget är skrivna i C/C++.

Du testar och verifierar i produktionen samt uppdaterar och förbättrar befintlig mjukvara. Utöver det är du involverad i utvecklingen av nya produkter tillsammans med oss. Vi arbetar exempelvis för uppkopplade lösningar för samtliga produkter, vilket gör att du i denna roll har stort utrymme att rikta in dig på IoT.

Värt att veta

Vi är 20 personer på Eletta Flow och du arbetar nära oss alla. Du tillhör vår R&D-grupp om en Utvecklingschef/elektronikingenjör och två mekanikingenjörer. Du kommer även ha kontakt med våra dotterbolag i Frankrike, Tyskland, Indien och Kina.

Vi arbetar i Segeltorp söder om Stockholm där vi har kontor och verkstad i två plan. Vi är flexibla vad gäller arbetstider och ledighet, men arbetar på plats på kontoret. Vi är ett litet bolag där alla hjälper till med högt som lågt och trivs i varandras sällskap!

Våra förväntningar

Vi söker dig med bred kunskap om både inbyggda system och elektronik/mekatronik. Denna roll passar dig som arbetat med utveckling av inbyggda system i C, C++ eller C#, både i små och större projekt och gärna med flertalet produkter. Det är positivt med kunskap inom test, sensorer för tryck och flödesmätning, industriella kommunikationsprotokoll och IoT.

Vi har kunder och produkter över hela världen och engelska som koncernspråk, så vi söker dig som är bekväm med att arbeta med både svenska och engelska som arbetsspråk.

Som person arbetar du tillsammans med andra mot gemensamma mål, och har förmågan att ta initiativ. driva processer framåt och ta ett helhetsperspektiv.

Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech - specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Mer info
Kontaktperson
Dana Jennerström
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 okt. 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare