Hoppa till innehåll

Nu söker Elesa Scandinavia en driven  Innesäljare 
Sollentuna / Stockholm

Som innesäljare hos oss kommer du vara som spindeln i nätet och jobba med våra italienska kvalitetsprodukter mot både befintliga och potentiella kunder. Arbetet innefattar allt från ordermottagning, skriva offerter, lägga order samt följa upp beställningar och leveranser.

Vi är ett litet familjärt team som jobbar mot gemensamma mål vilket innebär att vi hjälps åt vid behov, din arbetsplats är på vårt kontor i Sollentuna.

Vad säger Andreas Mattsson, Deputy Managing Director om hur det är att jobba på Elesa?

"Jag har arbetat hos Elesa Scandinavia AB sedan 2016 och började som teknisk säljare. Anledningen till att jag började jobba på Elesa beror på att det är ett familjärt företag där varje röst hörs. Man får ta del av flera arbetsområden och hjälpa till om det behövs. 

Som chef är jag lyhörd och visar tillit till mina kollegor. Då vi är i daglig kontakt med personer på andra företag så krävs det att mina kollegor känner sig trygga i sitt arbete för att kunna hjälpa kunden med dess önskemål, på så vis uppnår vi resultat."

Om rollen
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som innesäljare kommer vara att utveckla och driva hela säljprocessen. Du håller dig uppdaterad om kunder, konkurrenter och vad som händer på marknaden.

Du kommer även att arbeta med

 • Registrering och uppföljning av leads och offerter för hela produktsortimentet 
 • Orderregistrering och leveransuppföljning
 • Anpassa och förespråka innovativa lösningar för kunder
 • Säkerställa lönsamhet och ha relation och kontakt med våra kunder och prospekts

Vi erbjuder
I rollen som teknisk innesäljare på Elesa Scandinavia erbjuder vi dig ett omväxlande och stimulerande arbete i ett positivt gäng. Som teknisk innesäljare hos oss erbjuds du det lilla företagets fördelar med stor flexibilitet, korta beslutsvägar och en god teamkänsla. Här finns utrymme för egna initiativ och goda utvecklingsmöjligheter. 

Vad säger Alfred Jangbratt, Marketing Manager?

"Några av de främsta fördelarna med Elesa är att alla dagar kan se olika ut. Man får vara med i beslutsfattande processer och får kontinuerligt se resultat av sitt arbete. Vi är ett relativt litet gäng vilket gör att vi har en stark team-känsla.

Mina förhoppningar på vår nya kollega är någon som är ansvarstagande och kan ta egna initiativ - viktiga egenskaper för en teknisk säljare."

Om dig
Du är en prestigelös, självgående, flexibel och driven person som kan arbeta såväl självständigt som i team. Du hjälper till där det behövs och möter kunden på ett positivt sätt. 

För att bli framgångsrik i rollen tror vi även att du har:

 • Förståelse och intresse för teknik
 • Framåtanda, nyfikenhet och vilja att lyckas
 • Erfarenhet från försäljning
 • Självgående, uthållig, arbetar strukturerat
 • Ser dig själv som en driven lagspelare
 • Förtroendegivande och förstår vikten av att skapa goda och långsiktiga affärsrelationer med kunder och medarbetare
 • Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska, muntligt som skriftligt

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Alexandra Munoz. Du når Alexandra på tel. 08-51481645. 

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om oss:
ELESA  grundades 1941 och är en internationell referens för standardkomponenter avsedda för mekaniska, maskiner och industriell utrustning. Design och produktionsverksamheten är koncentrerad till huvudkontoret i Monza. På en yta på över 70.000 kvadratmeter, varav 26.000 i byggnader, produceras tiotals miljoner detaljer varje år med hjälp av de mest avancerade automatiserade produktionstekniker. I logistikcentret lagras över 50.000 produkt koder, redo att transporteras runt om i världen.

Läs mer om oss på www.elesa.com.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
19 apr. 2023 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare