Hoppa till innehåll
Elcykelpunkten logotyp

Elcykelpunkten söker reklammations kundservice medarbetare

Ansök nu

Vi söker fler kundtjänstmedarbetare till Elcykelpunkten. Precis som vår kund, Elcykelpunkten, söker vi dig som brinner för kundservice, reklamation och cyklar. Det är oerhört viktigt att varje kund får bästa möjliga upplevelse och service. Har du kunskap om cyklar och brinner för att lösa problem? Vill du bli del av ett engagerat team och en kundtjänst i framkant?


Vi tror att du som söker har en stark känsla för service samt stor kunskap om cykelns anatomi och vill ha ett roligt arbete med trevliga kollegor.
Du kommer att dagligen vara i kontakt med kunder, leverantörer och medarbetare i organisationen. I arbetet som kundservicemedarbetare kommer du att vara bolagets "röst utåt" och bl a ge råd i produktfrågor, rådge vid reklamationsärenden, bidra till nyförsäljning och ge svar på en mängd andra frågeställningar.

Exempel på dina arbetsuppgifter i kundservice:
Kundsupport via chatt, telefon och e-post

Produktrådgivning och merförsäljning

Administrativa uppgifter

Reklamationer


Vem är du?
Det viktigaste för oss är din inställning och ambition. I tillägg ser vi gärna att du har följande egenskaper och/eller erfarenhet:
Tidigare erfarenhet av kundservice via chatt, telefon och e-post
Empatisk, tålmodig och har ett kundfokuserat bemötande
Analytisk förmåga att förstå helheten i varje situation
Flytande i svenska, tal och skrift
Tydlig kommunikation i tal och skrift
Gärna erfarenhet från Zendesk
En lagspelare
Besitter kunskap om cyklar och har ett starkt cykelintresse. Kanske är du hängiven cyklist och/eller arbetat som cykelmontör eller mekaniker tidigare?
Vi sätter stor vikt på rätt personlighet och attityd.
Elcykelpunkten är Sveriges största elcykelbutik på nätet och har även fem fysiska butiker runt om i landet samt fler som öppnar inom kort. De är i en stark tillväxtfas och har varje år ökat sin omsättning med minst 50% och har idag ca 40 anställda totalt.
Elcykelpunkten driver även varumärket GreenBenefits där de erbjuder förmånscyklar till både den privata och offentliga sektorn. Till flera av företagskunderna runt om i landet erbjuder de även visningsevent av cyklar.

Krav:
Behärskar svenska i tal och skrift.
Stor kunskap i cykelns anatomi och cykelkunskap.

Om processen
Kunden har valt att samarbeta med Adecco för denna rekrytering.
Detta är en heltidsanställning på 100%, vardagar, kl 8-17.
Primärt arbetar du i kundens nya fina lokaler i miljöcertifierade byggnaden Sthlm01 vid Gullmarsplan/Hammarby Sjöstad. I huset finns förutom deras härliga kontor även restauranger, en Skybar och omklädningsrum där dusch finns och handukar ingår - enkelt och smidigt att ta en cykeltur vid vattnet under lunchen. (För att förenkla ytterligare ingår dessutom träning på arbetstid). Du kommer att ingå i ett team av 3-4 personer som är glada, positiva med mycket humor och som ser fram emot att ha dig som kollega .
Du rapporterar till kundens kundservice- & reklamationschef Yenny Grambo.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Reem Amad som nås via Adecco 010- 173 73 00 Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Välkommen med din ansökan!
Sökord
Kundtjänstmedarbetare, försäljning, service, Cykel, Elcykel, Elcykelpunkten, Adecco

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 juni 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare