Hoppa till innehåll
Eltekniker (el & automation) till marin miljö!

Nu finns chansen att arbeta som automationselektriker i en av Sveriges vackraste miljöer - El & Marinteknik söker fler duktiga elektriker till Nya Djurgårdsvarvet i Stockholm!

Vem söker vi?
Nu söker vi fler kunniga automationselektriker som tycker det är spännande med modern teknik, sjöfart och som trivs med att ge bra kundservice.

För att passa hos oss är du en skicklig problemlösare som har ett genuint intresse av el och automation. Du trivs med variation i arbetet och att dagligen ställas inför nya utmaningar som kräver snabba beslut och bra lösningar. Eftersom vi arbetar nära våra kunder är det viktigt att du trivs med att ge bra support och alltid går ett extra steg för att hjälpa kunden.

Du kommer att arbeta med stora och små projekt och det är viktigt att du är prestigelös och initiativrik - att du kan ta ett projekt från felsökning till slutleverans - oavsett storlek.

Du är initiativrik, trivs med att fatta egna beslut och fungerar bra både i större och mindre arbetsgrupper.

Vad Du kommer att göra:

· Ta ansvar för kvalitet och funktion i ditt eget arbete

· Vara involverad i systemdesign och utveckling

· Arbeta nära projektledare och eltekniker

· Ta del i definiering av systemuppbyggnad och komponenter

· Lokalisera, mitigera och kommunicera risker i systemen

· Förhålla sig till relevanta klasser och regelverk

· Vara en medlem i ett grymt team

Krav:
  • Elektrikerutbildning
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Arbetslivserfarenhet som elektriker inom området automation
Det är meriterande om du behärskar PLC och/eller andra programmeringsverktyg

Vad erbjuder vi?

Som automationselektriker på El & Marinteknik AB utför du allt från felsökningar, reparationer och tillverkning av alla möjliga automationslösningar mot industrin och den kommersiella yrkessjöfarten i Stockholm, med fokus på kundanpassande diesel-motorstyrningar, generatorinstallationer, el-konverteringar och integrerade system för larmhantering och övervakning. Uppdragen varierar och har ofta en komplexitet som kräver både systemförståelse och förmåga att felsöka automationslösningar. Vi arbetar både genom att med kort varsel besöka våra kunder eller mer långsiktiga projekt där du på egen hand eller i team arbetar på uppdrag ute hos kund eller från våra lokaler

Du utgår från våra lokaler på Djurgårdsvarvet.
Du kommer därmed både samarbeta med våra andra erfarna eltekniker men också att ansvara för självständiga uppdrag vid behov.

Din ansökan

Stämmer beskrivningen ovan in på dig? Då kan vi erbjuda dig ett roligt och utmanande arbete i en av Sveriges vackraste miljöer med ett kunnigt och trevligt team som hjälper och stöttar varandra - ett företag i elektrifieringens framkant!

Välkommen att mejla din ansökan till info@elmarin.se

Intervjuer sker löpande.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 juli 2023 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

El & marinteknik är ett expanderande företag som grundades 2009 och är idag en av Sveriges ledande aktörer inom marin elteknik, elektrifiering av kommersiell sjöfart och el-service. Från våra lokaler på Nya Djurgårdsvarvet i Stockholm använder vi vår mobila, och delvis eldrivna, flotta av servicefordon för att serva, reparera och bygga nya innovativa lösningar för den marina yrkessjöfarten i Stockholm. Bland våra kunder finns allt från mindre personfärjor till stora rederier, moderna lyxjakter och avancerade militärfartyg - och allt däremellan. Vår styrka är närhet till kunden, elteknik i framkant och utmärkt kundservice.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare