Affärsenhetschef till Eitech Stockholm

Affärsenhetschef till Eitech Stockholm

Vi söker erfaren chef till affärsenheten Kraft inom Eitech i Stockholms län

Är du en erfaren ledare med god kännedom om installationsbranschen och god kunskap inom kraftsegmentet? Bra! Då kan du vara den ledare vi söker med ansvar att leda, planera, marknadsföra och utveckla kraftenheten inom Eitech i Stockholms län. Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Eitechs affärsenhet inom Kraft är en komplett kraftmontör med specialistkunskap på utrustning, apparater och tekniska system inom kraftsegmentet. Eitech är ett av flera globala varumärken inom VINCI Energies. I rollen som affärsenhetschef har du frihet att vara en entreprenör samtidigt som du har styrkan av att vara del av Vinci Energies med stark och långsiktig ägarstruktur.

Stort fokus i ditt uppdrag är att leda, motivera och utveckla din 26 medarbetare som består av skickliga montörer och projektledare. Utöver personalansvar har du budgetansvar för din enhet och förväntas vidareutveckla affären inom kraftsegmentet. Du får en nyckelbefattning där samarbete och nätverkande mellan affärsenheter och grupper är en väsentlig del i vår dagliga verklighet. Eitech´s företagskultur präglas av att vara både platt och prestigelös, vilket innebär att alla pratar med alla oavsett titlar. Du blir en del av en affärsenhet med stark lokal närvaro men som samtidigt ingår i den globala Vinci Energies koncernen. Du blir även en naturlig del av den regionala ledningsgruppen.

Dina arbetsuppgifter

Som Affärsenhetchef vid Eitech är dina arbetsuppgifter bland annat att:
  • Leda, motivera och utveckla medarbetarna.
  • Definiera affärsenhetens strategi för att vidareutveckla lönsamheten.
  • Skapa och vidareutveckla befintliga och nya lönsamma kundrelationer.
  • Driva serviceverksamhet runtom i Stockholm.
  • Tillsammans med Controllern analysera och säkerställa ekonomiska rapporter.
Värt att veta

Kontoret ligger i Västberga Stockholm. Enheten består idag av två projektledare och 22 skickliga montörer inom kraftsegmentet samt administratör och controller. I din roll som Affärsenhetschef rapporterar du till regionchef och ingår i den regionala ledningsgruppen med andra Affärsområdeschefer inom bolaget och systerbolaget Emil Lundgren. Enheten driver flera stora projekt bl.a. Förbifart Stockholm, Henriksdalsverket, flygplatsprojekt åt Swedavia, spårvägsutbyggnad, Stora Enso mfl.

Våra förväntningar

Du har eftergymnasial utbildning inom elkraft samt flerårig ledarerfarenhet. Kanske kommer du tidigare från en roll som Filialchef eller Avdelningschef? Du är en engagerad och driven ledare som skapar resultat genom dina medarbetare. Du har förhandlingsvana och vana att hantera olika intressenter. Har du dessutom erfarenhet inom entreprenadprojekt, kunskap om projektekonomi, entreprenadjuridik AB/ABT är det ett stort plus! Du har även vana av Office-paketet samt affärssystem och vi förutsätter att du har goda IT-kunskaper.

Då ditt främsta fokus är att leda och utveckla teamet ser vi att du som ledare skapar tillit genom att vara närvarande, öppen och engagerad. Du har en god kommunikativ förmåga och ett coachande ledarskap där du tar hänsyn till varje individs behov. Då du förväntas driva och utveckla affären ser vi att du är öppen för förändringar och har ett utvecklingsorienterat arbetssätt. Givetvis har du en god affärsmässighet och drivs av att nå enhetens uppsatta mål.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Lead som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Jenny Nilsson
Telefon 0704913716
Email Mejla Jenny Nilsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Produktchef, Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Lead
Sista ansökningsdag 31 jan 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Lead: specialister på modern och hållbar chefsrekrytering. Vi identifierar och rekryterar ledare med förmåga att skapa framgångsrika och välmående grupper i en snabbt föränderlig värld. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG Lead sina kunder att låta ledarskapspotential, digitala mognad, förändringsbenägenhet och framtida arbetsprestation gå före magkänsla, namn, kön, bakgrund, ålder eller nätverk i all rekrytering. Rättvist för dig, dina framtida medarbetare och arbetsplatsen samtidigt som vi gemensamt bidrar till en långsiktigt hållbar arbetsmarknad. TNG Lead, som är en del av TNG Group, är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som arbetar inom hela tjänstemannaområdet. TNG har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/chefsjobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Lead här: https://www.tng.se/chefsrekrytering/