Hoppa till innehåll
Ansök nu
Är du engagerad, framåt och relationsskapande med erfarenhet från fastighetsbranschen. Då har vi tjänsten för dig!

Om tjänsten

Som biträdande förvaltare kommer du arbeta operativt med huvudansvar för kontakten med våra hyresgäster, samt med fastighetsadministrativa uppgifter. Exempelvis kommer du att visa lägenheter inför uthyrning, hantera uthyrning och upprätta hyresavtal, ansvara för besiktning vid avflyttning samt hantera störningsärenden.

Arbetet sker i team tillsammans med uppdragsansvarig förvaltare, förvaltare, ekonom och fastighetstekniker i specifika uppdrag och du kommer även samarbeta med övriga biträdande förvaltare.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du har arbetat med uthyrningsfrågor kopplat till bostäder och fastighetsadministrativa uppgifter under minst 2 år. Det är viktigt att du känner dig trygg med att handlägga ärenden såsom uthyrnings-, bytes- och andra hyresjuridiska ärenden. Därtill ser vi att du har relevant fastighetsrelaterad eftergymnasial utbildning alternativt längre relevant arbetslivserfarenhet.

Har du utbildning inom fastighetsjuridik eller fastighetsförvaltning ses det som meriterande. Vi ser det som ett plus om du tidigare genomfört besiktningar samt arbetat i systemet Vitec.

Som person är du strukturerad, relationsskapande och lösningsorienterad.  Rollen innebär många olika kontaktytor vilket innebär att du behöver vara en god kommunikatör. Som person är du omtänksam, engagerad och framåt med ett genuint intresse för fastigheter.  

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta senior rekryteringskonsult Sissel Strand på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: förvaltare, fastighet, hyresrätt, lokaler, förvaltning, kommersiell, teknisk, teknik
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 nov. 2023 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare