Hoppa till innehåll
EGN logotyp

Nätverksrådgivare till globala chefsnätverket EGN!

Publiceringsdatum
10 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
EGN fortsätter att expandera och vill förstärka sitt team med tre Nätverksrådgivare i april. De erbjuder en rolig roll där du får möjlighet att utvecklas på lång sikt. Har du en kommunikativ och förtroendeingivande ådra? Då vill jag gärna ta ett samtal med dig! Kika på annonsen och skicka in ditt CV så pratar vi mer!

Information om EGN

Executives Global Network EGN är en oas för Sveriges chefer och ledare, för generöst kunskapsdelande och reflektion. De brinner för att tillsammans göra varandra bättre, både som ledare och som medarbetare. EGNs värderingar är glädje, energi och generositet.

Chefer och ledare är ofta ensamma i sina beslut kring strategier och organisation, samtidigt som de förväntas utveckla sin ledarskapsförmåga. Genom att bli del av en nätverksgrupp får de tillgång till ett förtroligt forum där medlemmarna hjälper varandra att lösa utmaningar och strategiska frågor genom ett generöst kunskaps- och erfarenhetsutbyte.

EGNs medlemmar är del av deras professionella nätverksgrupper med tillgång till 14 000 medlemmar i 13 länder. Medlemmarna har även tillgång till globala, digitala plattform för nätverkande - Member´s Universe, sparringsamtal och en rad olika webinars.

Du erbjuds

 • En spännande affärsorienterad roll där du arbetar mot nyckelpersoner inom svenskt näringsliv.
 • Goda utvecklingsmöjligheter och ständigt lärande i en värderingsstyrd organisation.
 • En fast marknadsmässig lön plus ett förmånligt provisionssystem.
 • Välutvecklat introduktionsprogram för alla nyanställda.
 • En arbetsgivare med Great Place to Work-certifiering

Arbetsuppgifter


Som Nätverksrådgivare är du en del av ett team om 14 personer där målet är att rekrytera ledare med matchande profil till någon av våra nätverksgrupper och därigenom bidra till vår vision. Du kommer exempelvis att:
 • Söka du upp chefer och ledare inom svenskt näringsliv.
 • Lyssna in behov och utmaningar och ger förslag på grupp som kan ge maximalt värdeskapande.
 • Informera om nyttan med EGN:s nätverk och medlemskap.
 • Bygga relation med målgruppen via fysiska möten, telefon och e-post.
Vi söker dig som har:
 • Akademisk examen eller minst tre års relevant arbetslivserfarenhet från en roll där kundbemötande och försäljning har varit en del av arbetet.
 • Stor social kompetens och förmåga att skapa förtroende.
 • Intresse för ledarskapsfrågor och näringsliv
 • Du har hög energi, gillar att arbeta i ett högt tempo, samtidigt som du arbetar strukturerat och disciplinerat.
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
START: Augusti 2024
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm, Telefonplan
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: kathinka.evers@pn.se

Professionals Nord söker i samarbete med EGN en Nätverksrådgivare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos EGN. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och EGNs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
 • EGN
 • Nätverk
#Rådgivning
EGN logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 juli 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

EGN, Executives' Global Network, är en privatägd, oberoende nätverksorganisation med huvudkontor i Danmark och nätverksgrupper i 16 länder över hela världen. Sedan 1992 har EGN skapat välmatchade nätverksgrupper för ledare och specialister i arbetslivet. Genom professionella relationer och utbyte av erfarenheter i ett förtroligt forum, strävar vi efter att skapa personligt, professionellt och affärsmässigt värde för våra medlemmar. Det som började som en mans vision 1992 är idag ett globalt nätverk med över 16 000 medlemmar, som representerar mer än 8 000 företag och 70 affärsområden. Ett förtroligt, globalt nätverk med en delad ambition att göra varandra bättre - varje dag.