Hoppa till innehåll
Uppdraget
edencare AB söker medarbetare som kommer att arbeta som familjehemskonsulter på heltid eller deltid. I arbetsuppgifterna ingår familjehem- och jourhemsrekrytering, utredningar och handledning av familjehemmen, dokumentation och tillsyn samt driva företagets verksamhetsutveckling. Arbetet innehåller även kontakter med myndigheter och andra institutioner så som socialtjänst, familj och sjukvård och andra viktiga kontakter i den unges nätverk. I uppdragen ingår även intern och extern samordning kring placeringar.


Bakgrund

Vi söker medarbetare med en högskoleutbildning som omfattar minst 180 högskolepoäng och har en inriktning mot socialt arbete, socialpedagogik eller beteendevetenskap samt erfarenhet av tjänster såsom familjehemsrekryterare, förmedling och handledning. Då det förväntas att du är flexibel i din tjänst så är körkort ett krav. Som individ är du organiserad, driven och ansvarstagande, en stark förmåga att arbeta självständigt och lätt för att samarbeta. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, övriga språkkunskaper är meriterande. Du behöver kunna prioritera och strukturera arbetet utifrån verksamhetens behov.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Zakaria W. ElAzzouzi
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 juli 2023 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

edencare AB är ett företag som arbetar med konsultstöd familjehemsvård. Vi tillhandahåller jour- och familjehem för barn och ungdomar med olika problem samt skyddsbehov och som har ett behov av att tillfälligt eller permanent omplaceras från sin hemmiljö. Vi lägger stor vikt vid varje barn och ungdoms individuella behov för att säkerställa kvaliteten i arbetet.

Liknande jobb