Teknisk support

Teknisk support

Teknisk support
Stockholm / Malmö

Hos Eaton kommer du att arbeta i ett dynamiskt teknikföretag i en internationell miljö med marknadsledande produkter inom krafthantering. Tjänsten som teknisk support ger dig stora möjligheter att forma din egen väg till framgång och utveckling.

Arbetsuppgifter
I rollen ansvara du för first line support och din primära uppgift är att ansvara för alla inkommande ärenden från Eatons kunder och internt anställda. De ärenden som inkommer kan vara både via telefon och e-mail och rör tekniska förfrågningar kring Eatons produkter. Du agerar teknisk support och ger teknisk rådgivning samt ansvarar för specialorderhantering. Rollen är bred och innebär många kontaktytor.

Självklart kommer vi att ge dig alla förutsättningar och utbildningar du behöver för att lyckas i din roll. Du kan vara placerad på vårt kontor i Stockholm eller i Malmö.

Arbetsuppgifter i huvudsak

 • First line support
 • Hantera felanmälningar och eskalera ärendet till second line support
 • Ansvara för att varje ärende hanteras på ett tekniskt och effektivt sätt
 • Arbeta i ärendehanteringssystemet, logga alla inkommande ärenden
 • Arbeta i ett tätt samarbete med sälj- och produktorganisationen

Vad har Caroline Marklund, Data Analyst att säga om hur det är att jobba på Eaton? 

"Det är väldigt roligt med många utmaningar. Jag drivs av utmaningar så Eaton är en perfekt plats för mig. Det är ett jättebra företag både förmånsmässigt och jobbmässigt. Trots att vi är ett medelstort företag känns det ibland som vi är mindre då vi jobbar väldigt nära varandra.

Det är stor variation då de flesta jobbar mycket med Norden och ibland Europa också. Ingen dag är den andra lik även om jag har vissa saker jag gör varje månad. Förslag mottages alltid positivt och jag får styra mycket själv."

Din profil
Som person är du tekniskt engagerad i kundernas problem, kreativ och vågar utmana, du har en hög servicekänsla och möter kunden på ett positivt sätt. Du trivs med att både arbeta självständigt och i ett dynamiskt team. Flexibel inför snabba vändningar, stort interesse och driv, samt förmåga att snabbt tillägna sig nytt kunnande är viktigt. För att nå dina uppsatta mål behöver du ha ett målinriktat förhållningssätt och inte vara den som ger sig i första taget.

Dina kvalifikationer

 • Relevant teknikutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Ett stort tekniskt intresse
 • Goda kunskaper i Office-paketet
 • God systemförståelse
 • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
 • Meriterande med erfarenhet från affärssystemet Oracle och/eller SAP

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Josefine Petersson, 0702-501429, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget  
Eaton är ett mångsidigt företag inom krafthantering. De levererar energieffektiva lösningar som hjälper deras kunder att effektivt hantera elektrisk, hydraulisk och mekanisk kraft. De är tekniskt ledande på den globala marknaden. Utbudet av tjänster och produkter är stort, allt från elektriska produkter och system till hydrauliska och tryckluftsbaserade system för kommersiell och militär användning. Alla tjänster och produkter är utformade för att ge bättre prestanda, effektivare energiförbrukning och ökad säkerhet. 2019 hade Eaton globalt en omsättning på 21,4 miljarder dollar, ca 101 000 anställda och säljer produkter till kunder i över 175 länder. 

Mer info

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.