Account Manager till EasyID i Stockholm

Account Manager till EasyID i Stockholm

Är du en person som gillar försäljning över allt annat? Är du tekniskt lagd, intresserad av hur teknik och mjukvara kan underlätta för människor i vardagen? Skulle du vilja axla ansvaret för våra befintliga kunder på distriktet och samtidigt ha intresse av att bygga nytt tillsammans med oss övriga kollegor på EasyID? Fortsätt då läsa här!

EasyID verkar på en oerhört spännande marknad. Säkerhetsbranschen växer stadigt varje år och vi på EasyID är inne på en riktigt rolig tillväxtresa. Vi är nu på jakt efter en entreprenöriell, säljstark kollega som trivs bäst ute hos våra trevliga kunder. Vi tror att du trivs med stor frihet under ansvar men att du också gillar att jobba med oss i team för att nå framgång.

Ansvarsområden
I rollen som Account Manager är dina primära ansvarsområden att utveckla företagets affärer inom ditt distrikt, vara proaktiv och hålla hög servicegrad gentemot våra befintliga och nya kunder. Förutom att agera affärsmässigt ute på fältet kommer du delta på mässor och event där företaget ställer ut. Du får stort eget ansvar samtidigt som rollen också kan innehålla andra göromål som är naturligt i ett mindre bolag som växer snabbt. Du har ansvar för att nå uppsatta mål för ditt distrikt. Placeringsort är Stockholm. Du kommer att ingå i ett starkt och kompetent team, präglat av laganda, motivation, glädje och högt tempo.

Rollen
  • Försäljning genom kundbesök , representant för företaget och dess produkter och tjänster
  • Offertarbete, planering, uppföljning samt säljadministration
  • Deltagande på mässor, kundfrämjande event m.m
Din bakgrund
  • Vi önskar att du har minst ett par års erfarenhet av B2B försäljning
  • Dokumenterat goda säljresultat och goda referenser från kollegor och kunder
  • God förmåga att skapa ordning och struktur i ditt dagliga arbete
  • Goda datakunskaper inom MS Office och vana att arbeta i ERP och CRM är meriterande
  • Minst gymnasial utbildningsnivå - och gärna påbyggnad inom Sälj eller motsvarande.
  • God samarbetsförmåga med både kunder och kollegor
  • Du har god förmåga att uttrycka dig i skrift på både svenska och engelska
Du rapporterar till bolagets VD, som också kommer bli din närmaste chef. Resor i tjänsten förekommer med ca 20-30 övernattningar per år. Då vi är verksamma i säkerhetsbranschen och jobbar med säkerhetskritiska produkter och tjänster kommer vi att kräva utdrag ur belastningsregistret.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett omväxlande och utvecklande arbete med vad vi tycker är världens bästa kunder. Vårt bolag är under tillväxt och vi har korta beslutsvägar, har ett lyhört klimat och vi hjälper varandra framåt tillsammans. Vi har roligt tillsammans och samarbetar gärna över gränser för att nå mål. Du kommer erbjudas mycket frihet under ansvar och självständigt arbete - med ditt team i närheten när du behöver stöd. Säkerhetsbranschen växer - och vi är säkra på att även du kommer finna bransch och marknad intressant och spännande.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsbyrån MTRecruit AB. Vid frågor om tjänsten vänd dig gärna till rekryteringskonsult Martina Träen martina@mtrecruit eller Sanaz Fritz sanaz@mtrecruit.se . Vi tar emot ansökningar löpande och ansöker gör du via www.mtrecruit.se. Varmt välkommen!

Om EasyID

EasyID är en snabbt växande utmanare inom säkerhetsbranschen med inriktning på produkter och tjänster för identifiering. (ID-kort, RFID produkter, besökshanteringssystem och programvara för administration av passerkontrollsystem). Vi har lokalkontor i Stockholm och Malmö och har kunder och samarbetspartners inom hela Norden. Vi erbjuder kompletta tidsbesparande lösningar som inkluderar produkter, tjänster, rådgivning, samt support/installation. Läs mer på www.easyid.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (22 dagar kvar)