Om företaget
DSolution erbjuder ett stort antal produkter och tjänster som behövs på en arbetsplats. Fördelen för deras kunder är att de får en helhetsleverantör med en enda kontaktperson och alla kostnader samlade på en och samma faktura. DSolution försöker frigöra tid för sina kunder så de kan fokusera till hundra procent på sin kärnverksamhet och lugnt lita på att DSolution levererar de lösningar som deras arbetsplats behöver.
Du erbjuds
  • Bra villkor och möjlighet att tjäna pengar
  • Erkänt kompetenta kollegor i ett hungrigt säljteam där du utmanas och utvecklas.
  • Tydliga mål, löpande utbildning och säljträning/stöd för att du tillsammans med företaget ska lyckas.
  • Gym på kontoret
  • Möjlighet till tjänstebil
Om tjänsten
För DSolutions räkning söker vi på B3 Personal nu en driven Säljare/AM. Vi söker dig som vill ta klivet till en modern och framgångsrik säljorganisationen. Företaget präglas av högt tempo, kundanpassade lösningar och en gemenskap inom företaget där alla utmanas att bli den bästa just de kan vara i sina roller.  Säljorganisationen består idag av 15 säljare placerade i Stockholm och Linköping som säljer inom 6 affärsområden IT, dokumenthantering, telefoni, konferenslösningar, kontorsmaterial och kaffe & paus. Vi söker nu dig som tror att denna typ av miljö är det nästa självklara klivet.

I rollen som säljare kommer du få möjligheten att driva hela säljprocessen från bokning, genomförande av kundmöte och avtalsskrivning hos små/mellanstora företag i Stockholm. Rollen består till stor del av nykundsbearbetning men du bearbetar dina kunder på ett sätt som skapar relationer vilket ger befintliga kunder som återkommer. När du uppnått rätt kunskaps-/prestationsnivå blir du sedan tilldelad en del av bolagets många befintliga kunder.

Placering i Västberga.
Kvalifikationer
För att lyckas i rollen hos DSolution behöver du ha tidigare erfarenhet av säljyrket. Förmodligen har du arbetat med produkter som ingår i deras sortiment och känner att detta kliv skapar större möjligheter för dig i din karriär som säljare. Du drivs av utveckling och resultat, du gillar när du utmanas och drivs av en entreprenörisk anda där affären och kundrelationen sporrar.

- Självgående och initiativtagande
- B Kort
- Minst 1 årserfarenhet av liknande försäljning
- Målorienterad och uthållig
Ansökan
B3 Personal jobbar med ett löpande urval och det betyder att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila alexander@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail - endast frågor.

Välkommen med din ansökan!
 
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://b3p.se/
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (19 dagar kvar)