Hoppa till innehåll
Ansök nu
Brinner du för plattsättning och att leverera kundupplevelse i världsklass? Tycker du dessutom om när du får stort ansvar i att driva projekt? Bli en del av vårt plattsättningsteam!

Därför ska du jobba i vårt team, Fredrik, Enhetsledare Plattsättning berättar:
Välkommen till vårt härliga team som består av tretton fantastiska medarbetare. Vårt team kännetecknas av en stark sammanhållning och hög kompetens inom alla typer av plattsättningsarbeten. Vi på Dryft jobbar hårt för att våra medarbetare skall kunna utvecklas och växa både som människor och hantverkare. Vi ser jämställdhet och allas lika värde som självklarheter. För mig som ledare är det viktigt att vara lyhörd och stöttande, men samtidigt kunna ställa höga krav på utförande och ansvarstagande.

Vem tror vi att du är?
  • Du tycker det är viktigt med en kundupplevelse av högsta kvalité, där du sätter kunden i fokus med ett varmt och professionellt bemötande
  • Har yrkeserfarenhet som plattsättare i några år
  • Du vill jobba med varierande projekt inom badrum och övrig plattsättning hos privatkunder
  • Har goda kunskaper i svenska
  • Innehar B-körkort
Varför Dryft?
  • En spännande chans att vara med på en utmanande resa i ett start-up bolag där du är med och bidrar till en meningsfull vision och vårt mål att förändra hantverksbranschen på riktigt
  • Självklart får du en mobiltelefon med obegränsad surf, verktyg, kläder och servicebil (som du får använda i tjänsten - du utgår hemifrån och åker direkt till projektet)
  • Vi bryr oss om dig på riktigt! Därför erbjuder vi 10 kostnadsfria psykologsamtal/år via Mindler samt 100% betald föräldraledighet under 6 månader
  • Vi vill att du ska känna dig delaktig i resan vi gör ihop! Därför har alla medarbetare minst en gång per år möjlighet att investera i aktier i Dryft med hjälp av löneavdrag
  • Alla medarbetare har tillgång till gratis gym, kostnadsfria gruppträningspass ,pool och idrottshall. Vi spelar innebandy, fotboll och padel ihop varje vecka!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start i september 2023 eller senare under hösten.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

På Dryft jobbar målare, snickare, plattsättare, elektriker, rörmokare, tech-utvecklare, kundkoordinatorer, marknadsspecialister och många fler. Vi gör olika saker om dagarna men en sak har vi gemensamt - vi vill tillsammans förändra hantverksbranschen.

Detta gör vi på Dryft genom att hela tiden utmana rådande normer och strukturer. Vi använder oss av tech och digitala arbetssätt för att förbättra både kund- och medarbetarupplevelsen och skapa nästa generations hantverksbolag!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare