Försäljningsadministratör till Din Bil Sverige

Försäljningsadministratör till Din Bil Sverige

Kort om tjänsten
Är du Din Bil Sveriges nästa försäljningsadministratör? Om du älskar att arbeta med siffror och administration kan vi erbjuda dig en tjänst med varierande och utmanande arbetsuppgifter.
Har du dessutom ett intresse för bilbranschen? Då kan det vara just Dig vi söker! Hos Din Bil Sverige får du ett varierat och utvecklande arbete samt chansen att representera flera av världens mest kända varumärken.

Om verksamheten
Din Bil Gruppen jobbar med några av de starkaste varumärkena inom bilbranschen. Din Bil Gruppen är en del av Porsche Holding Salzburg GmbH och är ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG. De representerar märkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, ŠKODA, Seat, Cupra, Audi, Porsche och Europcar på den svenska marknaden. Din Bil Gruppen har drygt 60 olika anläggningar i regionerna Stockholm, Göteborg, västra Skåne och Gävleborg-Dalarna.

Mer om tjänsten
Arbetsuppgifter:
* Orderhantering i kundens befintliga system (import av avtal, orderbekräftelse, ändringar m.m)
* Leveranshandlingar
* Fakturering av affärer
* Inköp
* Manuell fakturering i Visma
* Support mot säljare, finansbolag och kunder

Hos Din Bil får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. De erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom de värnar om sina anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning.

Din profil
Vi söker dig som har:
* Lätt för att lära sig nya system
* Stresstålig
* Hög flexibilitet
* Mycket van vid administrativt arbete

Utbildnings- och erfarenhetskrav:
* Ej krav på eftergymnasial utbildning
* Ej krav på tidigare erfarenhet som leveransadministratör, men det är meriterande
* Det är en fördel om du har en viss erfarenhet inom ekonomi

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Din Bil Sverige med Dreamwork som sköter rekryteringsprocessen. Din anställning blir direkt hos Din Bil Sverige.
Du söker tjänsten via www.dreamwork.se där du registrerar CV och personligt brev.
Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Kajsa Johnsson på Dreamwork via kajsa.johnsson@dreamwork.se.
Observera att urval sker löpande samt att ansökningar som inkommer via epost ej behandlas.

Om Dreamwork
På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dreamwork.se/
Sista ansökningsdag 27 feb 2023 (31 dagar kvar)