Hoppa till innehåll
Dreamwork logotyp

DevOps-drifttekniker till spännande bolag i Stockholm


Är du en erfaren tekniker som förutom att du brinner för IT-drift även brinner för att hjälpa kunder med ditt tekniska kunnande? Vill du bli en del av ett riktigt kunnigt IT-team? Då kanske den här tjänsten hos Svensk Försäkring Administration AB är någonting för dig!

Svensk Försäkring Administration AB är ett Shared Service Center som arbetar för de bolag som ingår i Svensk Försäkring i Samverkan. Vår IT-avdelning har ett brett uppdrag. Förutom att ansvara för den interna IT-miljön så tillhandahålls drifttjänster till bolag inom sfären Svensk Försäkring i Samverkan. Vidare så agerar våra medarbetare tekniska rådgivare samt deltar i implementationer och projekt som drivs av våra kunder.

Vi behöver nu rekrytera ytterligare en medarbetare till driftgruppen. Ungefär hälften av din tid kommer ägnas åt den gemensamma server- och nätverksmiljön. I rollen ingår också drift av applikation och system som kan vara unika för någon av våra kunder.

Den andra halvan av din tid kommer du agera rådgivare till en av våra kunder och i nära samarbete med utvecklarteamet arbeta med driftrelaterade frågor som kunden behöver din hjälp med. Det kan vara tex hjälp vid nyinstallationer, uppgraderingar och andra typer av förbättringsarbeten.
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av drift av olika Microsoftlösningar samt nätverksinfrastruktur. Exempel på system är SQL, Exchange, Hyper-V, Kluster, SAN mfl.
Vi har idag en miljö där servrar dels hanteras på plats i egen datahall, dels kan vara placerade i serverhall hos extern part. Miljön är genomgående Microsoftbaserad. Vi nyttjar också tjänster inom M365-plattformen.
Har du också vana av applikatonsdrift, azure devops, certifikat och release-hantering har du goda förutsättning att kunna bistå utvecklarteamet hos vår kund med din kunskap.

Kvalifikationer
* Relevant eftergymnasial utbildning
* Minst 5 års erfarenhet som drifttekniker eller likvärdig roll
* Erfarenhet av installationer, drift, felsökning och underhåll av Windows-servermiljöer
* Kunskaper inom virtualisering, lagring och backup
* Grundläggande förståelse för nätverk, switchar, routing och brandväggar
* Meriterande är erfarenhet av Azure Devops, release-hantering, certifikat, applikationsdrift och databas SQL
* Vi ser gärna också att du har erfarenhet av Microsoft 365:s olika tjänster och produkter.
* Gediget intresse för teknik

För att trivas hos oss tror vi att du är en person som är social, engagerad och hjälpsam, både i mötet med kunder, andra intressenter samt i samarbetet med dina kollegor. Det är viktigt att du är strukturerad, noggrann och har en stark egen drivkraft. Du har också förmågan att förklara komplex teknik på okomplicerat språk.

Ansökan
Denna rekrytering hanteras av Dreamwork för Svensk Försäkring Administrations räkning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Karlavägen i Stockholm. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse. Du söker tjänsten på www.dreamwork.se bifoga vänligen CV och personligt brev. Vi kommer att kalla till intervju löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt. Vill du veta mer om tjänsten och bolaget är du välkommen att kontakta Christina Martinsson, ansvarig rekryterare på Dreamwork, christina.martinsson@dreamwork.se

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 apr. 2023 (30 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare