Hoppa till innehåll
Doka GmbH logotyp

Digital Solutions Sales Manager

Ansök nu

Digital Solutions Sales Manager
Stockholm

Doka erbjuder hållbarhet genom sina digitala lösningar som hjälper byggarbetsplatser att effektivisera, öka säkerheten samt lönsamheten hos sina kunder. Här får du en unik möjlighet som Digital Solution Sales Manager att representera bevisat efterfrågade produkter och som nu ska öka sin satsning i Norden. Här kommer du få arbeta inom en ständigt lärande organisation med goda utvecklingsmöjligheter både nationellt och internationellt.

Doka vill sätta takten för innovation och digitalisering i byggbranschen. Med många digitala lösningar sätter vi nya standarder som nu ska etableras på nordiska marknaden tillsammans med ett dynamiskt och väl sammansvetsat säljteam. Doka i Skandinavien sysselsätter cirka 260 passionerade medarbetare och vi vill nu växa med ytterligare personer i den nyskapade rollen som Solution Sales Manager - Digital Services. Du kommer att samarbeta med såväl säljteamet lokalt men även på huvudkontoret i Österrike. Du kommer att positionera företagets digitala tjänster och sälja dem i ditt distrikt i linje med kundernas behov.

Vi erbjuder
Utöver detta erbjuder vi en utvecklande tjänst i ett växande bolag och i en spännande bransch. Vi lägger mycket tid och resurser på vår personal. Du får en gedigen introduktion och erhåller tjänstebil samt övriga verktyg för att lyckats i tjänsten. Vi erbjuder också andra personalförmåner såsom friskvårdsbidrag och 30 dagars semester.

Du kommer att utgå ifrån vårt svenska huvudkontor i Stockholm och tjänsten innefattar resor inom arbetet. Låter det här som en spännande uppgift för dig? Då ser vi fram emot din ansökan!

Arbetsbeskrivning
Som Digital Solutions Sales Manager bearbetar och bygger du långsiktiga kundrelationer till nya kunder men också befintliga DOKA-kunder. Kunderna består av bl.a byggföretag och deras byggarbetsplatser. Projekten drivs av dig och du säkerställer processerna genom hög närvaro hos våra kunder och ansvarar för prisförhandlingar till offertuppföljning och orderbevakning för att uppnå uppsatt budget. Du planerar till stor del din tid själv och därför krävs det att du är flexibel, kreativ och kan anpassa dig utifrån omständigheterna.

Med detta ansvarsområde kommer du att bidra till att skapa medvetenhet bland byggföretag för Dokas pionjärroll inom området digitala innovationer inom byggnation.

Vi tror att du som söker har:

  • Genomförd högre teknisk- eller handelsutbildning / studier
  • Minst 3 års yrkeserfarenhet av B2B-försäljning inom byggbranschen med hög affinitet för digitala / IT-lösningar
  • Erfarenhet av att bearbeta både nya och befintliga kunder
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Har du erfarenhet av att sälja digitala lösningar mot byggbranschen är detta extra meriterande

Vidare söker vi dig som är självgående med analytisk förmåga och tycker om att arbeta mot mål. Du tycker om och är duktig på att kommunicera med andra både internt och externt. Du är resultatinriktad, uthållig och tycker om när tempot är högt. Du har en stor vilja att lyckas och kommer med förslag till förbättringar eller utveckling.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Erika Augustsson, tel. 040-6606722 och Max Zetterlund, tel. 072-8325810.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Doka
Doka är en del av det österrikiska familjeföretaget Umdasch Group, med kontor i över 70 länder. Vi bedriver försäljning och uthyrning av formutrustning för alla typer och storlekar av projekt där platsgjuten betong ingår. I Sverige finns vi med huvudkontor i Uddevalla, med lokalkontor från Malmö till Kalix.

Läs mer om oss på www.doka.com/se

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 juli 2023 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare