IT tekniker till DNB Sverige

IT tekniker till DNB Sverige

Nu söker DNB Sverige en IT-tekniker till kontoret i Stockholm

DNB Sverige utökar sitt team och behöver en serviceinriktad IT-tekniker. Har du ett stort intresse för teknik och IT och vill vara en del i ett engagerat team som bidrar till att banken får nya affärer? Då är det just dig som kontoret i Stockholm letar efter!

Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Du får möjlighet att arbeta på en av Nordens största banker. I Sverige är DNB en utmanare och det präglar kulturen. Här finns en entreprenöriell känsla, det är familjärt och en organisation med väldigt mycket driv. Hos DNB finns möjligheter att tidigt i karriären få ta stort ansvar och utvecklas.

På DNB värdesätter de mångfald, jämställdhet och hållbarhet. De ger sina medarbetare stor frihet genom "Hybrid workplace", vilket betyder att din arbetsplats kan vara både på kontoret och hemma. DNB sitter i fina lokaler mitt i centrala Stockholm.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:
  • hantera och lösa inkommande IT-supportärenden
  • följa DNB´s rutiner för bland annat Incident, Problem & Change - IPS-process (i Service Now)
  • delta i och vid behov leda projekt
  • rådgivning inom tekniska frågor som utveckling av tjänster, produkter och processer
Värt att veta

Du kommer att tillhöra avdelningen IT-support & Facility Management som idag består av fyra tekniker på IT-sidan och två medarbetare på Facility. Då det är en liten arbetsgrupp krävs en hög grad av prestigelöshet och flexibilitet.

Ditt uppdrag innefattar support till personal på kontoren i Stockholm, Malmö, Göteborg, Köpenhamn och Helsingfors. Resor och beredskap ingår i mindre omfattning då vi ingår i ett globalt IT-team.

Våra förväntningar

Du som söker är nyfiken, drivande och kommunikativ. Du pratar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Vidare har du lätt för att samarbeta, är flexibel samt har förmåga att arbeta självständigt. Du är serviceinriktad, lösningsorienterad och levererar på utsatt tid utifrån uppsatta mål.

För att lyckas i rollen tror vi att du har minst tre års erfarenhet av liknande roll och besitter goda kunskaper i Microsoft-produkter som Windows, Microsoft365

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Malin Mitzén
Telefon 0721883301
Email Mejla Malin Mitzén
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG IT
Sista ansökningsdag 8 feb 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG IT Digital: Specialister på fördomsfri IT-rekrytering TNG IT Digital är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som erbjuder fördomsfri IT-rekrytering och bemanning inom två områden: IT-support & drift och den digitala affären. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, och en transparent kandidatupplevelse utmanar vi våra kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG IT Digital, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Läs mer om TNG IT Digital: https://www.tng.se/rekrytering-tng-it-digital