Hoppa till innehåll
Djursholms Tennisklubb fastighets AB logotyp

Serverings/receptionspersonal sökes till vår bistro och reception.

I rollen som serverings- och receptionspersonal på Djursholms Tennisklubb jobbar du med omväxlande arbetsuppgifter i såväl vår nybyggda Bistro som i vår trevliga reception, ibland självständigt och ibland i team. Du jobbar i en social, positiv och sportig miljö, dit människor kommer för att spela tennis och padel samt för att umgås över en bit mat eller fika. Dagligen möter du människor i alla åldrar och stundtals är det högt tryck i arbetet, så flexibilitet och stresstålighet är viktiga egenskaper.

För oss är bemötande och förmågan att se alla medlemmar och gäster oerhört viktigt. Vi söker dig med social kompetens, glimten i ögat och förståelse för att bemötande och personlig service är centralt för att medlemmar och gäster skall trivas hos oss. Då vår verksamhet bygger på möten och kommunikation mellan såväl medlemmar som kollegor, krävs en god förmåga till dialog på svenska och helst även engelska.

Du är minst 21 år och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom restaurang- eller cafébranschen samt klarar av enklare administrativa uppgifter.

Arbetstiden varierar och vi jobbar med individuella scheman där våra öppettider normalt är mellan kl. 07:00-23:00 alla dagar i veckan, förutom under juli månad.

Välkommen att e-posta din ansökan med bifogat CV till klubbchef Peter Hjort, på peter.hjort@djtk.nu Intervjuer sker löpande.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 maj 2023 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NyheterKalenderKlubbenPadelSeniorJuniorLäger & kurserTävlingKontakt Om oss Djursholms Tennisklubb är sedan flera år tillbaka en av Sveriges största tennisklubbar, både när det gäller antalet medlemmar och storlek på juniorverksamheten. Djursholms Tennisklubb har till uppgift att främja tennisspelets utveckling i Danderyds Kommun, i första hand i Djursholm. Klubben började som självständig klubb den 28 april 1943. Omfattningen av verksamheten har utvecklats i takt med tillgången på inomhusbanor. Det började med en bana i gamla tennishallen vid Djursholms slott. Sedan fick DjTK disponera två banor i Norrängsgården och byggde även två tältbanor intill dessa. 1984 ersattes dessa med en ny tennishall med fyra banor. 1997 ödelades hela hallen och Norrängsgården genom en brand och vi fick bygga en ny hall som stod klar 1998. Nu förfogar vi över sex banor samt har även tillgång till cafeteria, reception, gym, tennisshop och osteopater innanför hallens väggar. De två anrika grusbanorna belägna vid Djursholms Slott bjuder in till spel under utomhussäsongen. Både fasta tider och strötider går att boka. Fram till klockan 23 på kvällarna har vi uthyrda kontrakt till enskilda personer eller grupper. Banorna har en hög beläggning, över 95%! Detta beror naturligtvis på den omfattande organiserade junior- och seniorverksamheten men också på ett effektivt utnyttjande av alla lediga tider genom klubbens Internetbokningssystem. Djursholms Tennisklubb har ett många sponsorer och ett utvecklat sponsorprogram. Våra sponsorer hjälper oss att hålla nere kostnaderna för ungdomsverksamheten, ha flera tränare och färre deltagare i varje grupp. Våra sponsorer är mycket viktiga för klubben och vi värdesätter dem högt. Klubben har en noga formulerad verksamhetsidé, vision, kvalitetspolicy och klart uttalade mål.

Liknande jobb