Hoppa till innehåll

Risk- & Kontinuitetspecialist, Dina Försäkringar

Häng med på vår förändringsresa och sök rollen som specialist inom IT Risk & Kontinuitet på Dina Försäkringar i Stockholm!

Vill du vara en nyckelspelare i utvecklingen av informations- och cybersäkerhet hos en växande organisation? Som specialist hos oss på Dina Försäkringar i Stockholm får du möjligheten att forma och implementera riskhantering och kontinuitet för vår IT-verksamhet.

Vi erbjuder dig

Bli en del av ett dynamiskt och engagerat team med korta beslutsvägar och möjlighet till personlig utveckling. Hos oss får du:
  • Vara en del av en stark och tydlig vision samt driva framtidens risk- och kontinuitetsarbete inom försäkringsbranschen.
  • En arbetsgivare som värnar om våra värderingar, och skapar en inkluderande och trivsam arbetsmiljö.
  • Möjligheten att arbeta med spännande satsningar i en växande organisation.
  • Bli en del av ett nybildat team av specialister inom säkerhet och få möjlighet att lära och utvecklas tillsammans.
Det här gör du hos oss
  • Utvecklar och implementerar riskhantering och kontinuitet för vår IT-verksamhet.
  • Samarbetar nära andra specialister inom informations- och IT-säkerhet, upphandling och regelefterlevnad för att säkerställa skyddet av våra kritiska system och lösningar.
  • Utforma och styrande dokument som instruktioner, rutiner och arbets-sätt baserat på gällande krav och standarder.
  • Utvecklar och förbättrar processer för att fortsätta säkerställa att risk- och kontinuitetsarbetet är en integrerad och naturlig del av vår utvecklingsprocess.
  • Delta i arbetet med att implementera och integrera risk- och kontinuitetsaspekter i enlighet med det nya DORA-regelverket.
Ditt team och arbetsplats

Som specialist inom IT Risk och Kontinuitet kommer du att rapportera till Monica Kjellman, Chef för Enhetsstöd inom Utveckling och IT. Du kommer att arbeta på vårt kontor i Stockholm som ligger centralt på Skeppsbron 2. Här får du en arbetsplats som värnar om en bra balans mellan arbete och fritid.

Mer om dig

Vi letar efter en analytisk och självgående person med stark kommunikationsförmåga som trivs med att skapa starka relationer. För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet av systematisk risk- och kontinuitetshantering inom informations-, IT- och cybersäkerhet samt kunskap om etablerade standarder inom området. Om du dessutom har erfarenhet från bank- och/eller försäkringsbranschen är det en fördel.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Dina Försäkringar logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
16 dec. 2023 (14 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Tove Sjöberg
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

Dina Försäkringar är inne i en stark tillväxtfas och vi har många spännande satsningar på gång. Här blir du en viktig del i att vi når våra mål, skördar nya framgångar och sätter Dina Försäkringar ännu tydligare på kartan. Välkommen att bli en i Dina-familjen, ha roliga och meningsfulla arbetsdagar samt känna att du bidrar till att skapa trygghet i vardagen för våra kunder!

Dina Försäkringar är en grupp lokalt förankrade, kundägda försäkringsbolag med 250 års historia. Hos oss är beslutsvägarna korta, utvecklingstakten hög och möjligheterna att påverka stora. Vår vision är att ge hela Sverige trygghet i vardagen och mod att investera i en hållbar framtid. Det gör vi genom att förstå kundernas vardag, tänka nytt, vara nära och finnas till för våra kunder när de behöver oss. Och det uppskattas. För tredje året i rad har vi branschens nöjdaste kunder i flera kategorier enligt Svenskt Kvalitetsindex och vår Mäklardisk har fått utmärkelser för bland annat bästa service. Vårt engagemang i lokalsamhället är stort och vi stöttar föreningar, kulturevenemang och skadeförebyggande insatser över hela landet.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga