Hoppa till innehåll

Nu söker vi på Volkswagen Värmdö vår nya kollega. För att du ska komma till din rätta i tjänsten trivs du i en roll där du är involverad i processens alla delar, från proaktiv kundbearbetning till uppföljning efter avslutat köp.

Har du ett starkt driv, ett intresse för kundhantering och försäljning, samt förmåga att hantera processer som varierar i tid? Då kan du vara rätt person för oss.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Om tjänsten

Som säljare hos oss på Volkswagen Värmdö blir ditt främsta ansvar att bearbeta och utveckla såväl nya som befintliga kundkontakter. Du kommer att vara kundens kontakt genom hela processen och även ge kundstöd efter avslutat köp. Du ska se till att våra kunder alltid blir utomordentligt bemötta under sin kontakt med oss samt även att den planerade volymen för sålda bilar uppnås. Tillsammans med dina kollegor kommer ni att ansvara för bilarna i säljhallen, demonstrationsbilarna samt annonsering av bilarna på nätet.

Om dig

För den här tjänsten ser vi dig med minst två års dokumenterad erfarenhet från bilbranschen vilket har gett dig goda kunskaper i vad rollen innebär och vikten av att ge dina kunder en trygg köpupplevelse med oss.

Vi ser även att du har erfarenhet från att ha sålt nybilar och genom det fått insikt i att processer kan ta olika lång tid, vilket innebär ett gott tålamod.

Har du utöver ovan erfarenhet även arbetat med proaktiv uppsökandeförsäljning ser vi det som en fördel. Har du erfarenhet från säljstödsystemet SAMS är det meriterande, dock inget krav. Det viktiga är att du har en förmåga att sätta dig in i nya system. Du hanterar administrativa arbetsuppgifter med kvalitét. B-körkort är ett krav.

Det här utmärker dig

För att trivas i rollen som säljare på Volkswagen Värmdö är du en vinnarskalle som gillar utmaningar. Här kommer du att få möjlighet att arbeta upp en kundstock i distriktet vilket förutsätter att du får energi i mötet med kunder, har ett starkt driv och engagemang i rollen samt ett tålamod, då tiden på våra processer kan variera. Vidare har du ett högt kundfokus, en hög arbetsmoral samt en förmåga att ta initiativ för att hitta nya kunder och möjliga affärer. Du är en lagspelare och har en positiv inställning där du är med och bidrar till en god arbetsmiljö i teamet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då gruppens dynamik är avgörande för att produktionen skall nå uppsatta mål.

Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 9 april 2023

Rekryterande chef, Arris Tsilichristos

Facklig representant Unionen, Ian Elezovic 08-503 332 84

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 apr. 2023 (12 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare