Hoppa till innehåll

Är du en person med passion för affärer, bilar och som uppskattar ett varierat och tidvis intensivt arbete? Har du dessutom viljan att vara med och bidra till en framgångsrik resa samt representera ett av världens starkaste varumärken? Då kan du vara vår nästa testare!

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Tjänstebeskrivning

Tjänsten innebär hantering av inkommande begagnade bilar där du testar, besiktigar, registrerar och ansvarar för prissättning av till exempel skador. I arbetet ingår även leveranskontroll och lagerinventering. Därtill kommer du att iordningsställa både nyinkomna och sålda bilar vilket innebär bokning av order både till intern- och extern verkstad. Vissa administrativa uppgifter tillkommer. Reparationsuppgifter och däckbyten förekommer också.

Kvalifikationer

För denna tjänst bör du ha ett intresse och grundläggande kunskap om bilar. Vi ser det som ett stort plus om du har arbetat inom bilbranschen. Din svenska bör vara mycket bra, både i tal och skrift. Flera språk i tal och skrift är meriterande. Har du tidigare arbetat som testare eller liknande arbete är det mycket meriterande. Din struktur och koordineringsoförmåga liksom din förståelse för kundservice är väldigt viktig i din roll som testare. Du rapporterar direkt till Platschef Värmdö.

Ett krav för tjänsten är att du har minst B-körkort.

Personliga egenskaper

Du är en god lyssnare, mycket servicemedveten och förstår vikten av goda relationer, såväl interna som externa. Du är noggrann, strukturerad, samt effektiv i ditt arbete och det faller sig naturligt för dig att samarbeta tillsammans i ditt team. En förutsättning för att trivas i rollen som testare är att du har ett flexibelt arbetssätt där du kan hantera ett högt tempo och flera olika arbetsuppgifter samtidigt, även under tidspress. Du arbetar kvalitetsmedvetet och tar ett stort ansvar över din roll och dina arbetsuppgifter. Du bör också ha ett starkt engagemang i rollen där du ständigt vill lära dig nytt och utvecklas i din roll och även tillsammans med oss som bolag.

Din Bil i helhet eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvalitéter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 2023-04-19.

Rekryterande chef: Arris Tsilichristos

Facklig representant Unionen: Ian Elezovic

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
19 apr. 2023 (21 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare