Är du en socialt utåtriktad person med intresse för bilar och vill få möjlighet att lära dig vår bransch och processer med ett av världens starkaste varumärke? Trivs du med ordning och reda och är duktig på att strukturera din arbetsdag även när det är ett högt tempo? Då kan du vara rätt person för oss!

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Arbetsuppgifter
På Volkswagen tror vi på en gedigen serviceanda och att varje kund som går in i våra lokaler kommer att lämna den utomordentligt nöjd. För att detta ska kunna fungera är det viktigt att flödet av reservdelar fungerar friktionsfritt och att vi ger våra kunder det allra bästa bemötandet. Här har du som reservdelsman/reservdelskvinna en viktig uppgift. Huvudansvaret för tjänsten är att ta emot och hjälpa våra kunder i vår reservdelsbutik. Tjänsten innebär ett stort ansvar gällande att avgöra hur beställt gods ska levereras samt att se till att det är god ordning och reda på avdelningen.

Kvalifikationer
För denna tjänst bör du ha arbetat minst ett- två år inom något servicerelaterat yrke där du lärt dig vikten av ett gott kundbemötande och att arbeta strukturerat och med kvalitét, alt. att du tidigare har arbetat inom lager. Har du utbildning inom fordon eller tidigare arbetserfarenhet från motorbranschen är det meriterande, dock inget krav, det viktiga är att du är har ett starkt driv, en vilja att lära dig vår bransch och inte räds för nya utmaningar. Du bör brinna för kundservice och sträva efter att alltid ge det där lilla extra. Du bör kunna tala och skriva svenska mycket väl samt kunna behärska engelska i tal och skrift.

Du har goda data-systemkunskaper och därigenom en förmåga att sätta dig in i nya system.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är glad och positiv och som förstår vikten av att uppträda serviceinriktat och professionellt samt som ständigt eftersträvar kvalitet i ditt arbete. Du är strukturerad och flexibel inför olika arbetsuppgifter samt har en förmåga att hantera perioder med ett högt arbetstempo. Du är en lagspelare, hjälper till där det behövs och bidrar med god stämning till teamet. Då tjänsten innebär ett brett nätverk både vad gäller interna och externa kontakter bör du ha en god kommunikationsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då gruppens dynamik är avgörande för att produktionen skall nå uppsatta mål. Din Bil Gruppen och VW Hammarby eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 11 februari 2023

Rekryterande chef, Anders Melin

Facklig representant IF Metall, Carl-Magnus Lindström

Vi ser fram emot din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.vwstockholm.se
Sista ansökningsdag 11 feb 2023 (9 dagar kvar)