Vi söker nu vår nästa mekaniker som kommer att vara med och bidra till Volkswagen Hammarbys fortsatta framgång. Är det du?

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Tjänstebeskrivning

Som tekniker utför du service, felsökning och reparationer inom angiven reparationstid. Du arbetar självständigt men samverkar också med ditt team på anläggningen. Tillsammans har ni som mål att skapa goda resultat samt att nå en fem-stjärnig kundnöjdhet, likväl att ni alla är med och bidrar till en trivsam och välfungerande arbetsplats.

Inom Din Bil och Volkswagen Stockholm ska vi alltid säkerställa kvalitét och noggrannhet i vårt arbete för att nå en hög kundnöjdhet samt återkommande kunder.

Du arbetar i enlighet med våra processer och standards med rätt hjälpmedel och verktyg.

Kvalifikationer

Du som söker har tre-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Du ska även ha minst två års dokumenterad arbetserfarenhet som mekaniker. Har du Högvoltsteknisk utbildning

Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du har god data- och systemvana. Har du kunskaper i Elsa och Automaster är det meriterande.

Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Du som söker har stort ett tekniskt intresse för bilar samt en god känsla för service. Du är en lagspelare som är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité i ditt arbete, även i perioder med ett högt arbetstempo.

Driven, strukturerad och noggrann är egenskaper som beskriver dig som mekaniker och du är van vid att hantera perioder med ett stundvis högt arbetstempo.

Du kan arbeta självständigt för att uppnå dina personliga mål med kvalitét samtidigt som du är en lagspelare som hjälper till att höja teamkänslan.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 27 mars 2023

Rekryterande chef, Kostas Georgiadis

Facklig representant IF Metall, Carl-Magnus Lindström

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.vwstockholm.se
Sista ansökningsdag 27 mars 2023 (7 dagar kvar)