Hoppa till innehåll

Nu söker vi vår nya kollega till kundmottagningen till vår Skodaanläggning i Sätra. Som Servicerådgivare trivs du med att ta emot kunder och att ge utmärkt service i kombination med nya utmaningar och administration. Hos oss får du ett varierat och utvecklande arbete.

Hos Din Bil och Skoda Sätra får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Dina uppgifter

Som Servicerådgivare kommer du att boka in kunder för service eller reparation, ta emot och lämna ut bilar, fakturera samt ringa kunder med prisförslag. Du kommer att vara kundernas kontakt under hela verkstadsbesöket vilket kräver att du trivs med att ge bra service, samt att du alltid genomför ditt arbete med hög kvalitet.

Utöver detta kommer du även att arbeta med prissättning på utförda arbeten i verkstaden, bedöma samt avräkna garantianspråk, försäkringsärenden och kundreklamationer. Hos oss är ingen dag den andra lik och det är viktigt att du trots oväntade situationer kan bibehålla hög kvalitét på ditt arbete samt ett gott bemötande både mot kund och mot dina kollegor. Hos oss hjälps vi åt och stöttar varandra i det dagliga arbetet varför det är viktigt att du trivs med att arbeta i team.

Din erfarenhet

För denna tjänst bör du ha minst två års erfarenhet av arbete med att ge god service. Har du tidigare arbetat som Servicerådgivare, prissättare eller mekaniker ser vi det som meriterande.

Du bör ha goda administrativa färdigheter, är van att ta hand om kunder via telefon och på plats samt ha en god datavana. Det är också meriterande om du har kunskap i något av de system som du kommer att arbeta med, till exempel, Automaster, Saga, Elsa, Etka eller Cabas, det är dock inget krav, det viktigaste är att du har en förmåga att sätta dig in i nya arbetssystem. Du behärskar svenska och engelska väl både i tal som i skrift. B-körkort är ett krav.

Din profil

Du tror precis som vi på Din Bil att ett trevligt bemötande samt arbetskvalitét är nyckeln till en nöjd kund. Du tycker om att skapa goda relationer till både kollegor och kunder, är lyhörd för kundernas olika behov samt mån om att ge bästa möjliga service. Det är ett stort plus om du har ett intresse för teknik, bilar och processer inom en verkstad.

Du är flexibel, kommunikativ och tycker om att växla mellan olika arbetsuppgifter i ett stundtals högt tempo samt trivs i ett arbete där ingen dag är den andra lik. Du besitter en god initiativförmåga, är ordningsam och noggrann i dina utföranden. Att vara en lagspelare som vill bidra till en god stämning och gemenskap med dina kollegor faller sig naturligt för dig likväl som att stötta och hjälpa varandra i teamet. Vi ser det även som en självklarhet att du slutför dina arbetsuppgifter samt att du förhåller dig till verksamhetens uppsatta regler och rutiner.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Din Bil Gruppen och Skoda Sätra eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan

Låter det här som en utmaning för dig? Skicka gärna din ansökan snarast, dock senast 7 april 2023. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 apr. 2023 (6 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare