Säljare Seat/Cupra

Säljare Seat/Cupra

Nu söker vi dig som trivs i mötet med kunder och där du är med i kanske ett av livets viktigaste och största köp. Du gillar att arbeta i en föränderlig bransch där kunden alltid är i fokus och där du arbetar efter individuellt uppsatta försäljningsmål.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Tjänstebeskrivning

Som säljare hos oss kommer din främsta uppgift vara att sälja nya och begagnade bilar inom SEAT och Cupra. Cupra är ett nytt varumärke inom Din Bil koncernen som blev ett eget varumärke 2018. Du kommer att ingå i ett team på 4 kollegor där ni tillsammans hjälps åt att ansvara för bilhallen, demonstrationsbilarna samt annonsering av bilar på nätet.

I rollen kommer du att ha kontakt med kunden från deras första kontakt med oss till uppföljning efter avslutat köp. Du säkerställer att våra kunder blir exceptionellt bemötta under sin affär med oss samt att den planerade volymen för sålda bilar uppnås. I en del av ditt arbete ingår även att ringa kalla samtal till potentiellt nya kunder.

På Din Bil får du en gedigen introduktionsutbildning samt kontinuerligt stöd av din försäljningschef och dina kollegor på anläggningen som hjälper och coachar dig mot dina mål.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är van vid att bemöta kunder och har minst två års dokumenterad erfarenhet av relationsskapande arbete inom försäljning. Genom denna erfarenhet har du god insikt i värdet av att få kunden att känna sig trygg under sitt bilköp med oss.

Du har god administrativ förmåga samt förmåga att sätta dig in i nya datasystem likväl som goda kunskaper i Office-paketet. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. B-körkort är ett krav.

Du är öppen för att utvecklas i din roll som säljare och följer den säljprocess som gruppen i Seat Sätra har utvecklat tillsammans

Personliga egenskaper

Vi söker dig som vill representera våra varumärken och som tillsammans med verksamheten vill driva SEAT / Cupra Sätra framåt. Du gillar att arbeta med kunder och att vara en rådgivande support i deras bilköp. Du utmanar dig själv, har ett engagemang och en nyfikenhet samt en positivitet som lätt smittar av sig. Du har stort kundfokus och vet värdet av goda relationer till såväl kunder, leverantörer som interna kontakter.

Du har en förmåga att hantera både ett lugnt och högt tempo och din kvalitét på ditt arbete påverkas inte på grund av att arbetstempot varierar. Du är strukturerad och vet hur du ska planera dina dagar på bästa sätt. Du trivs en roll där du arbetar efter uppsatta mål och där du har god affärsförståelse. Sist men inte minst vill att du precis som oss, vill bidra till den goda stämningen och teamkänslan vi har på SEAT / Cupra Sätra.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Tjänsten är på heltid med en provanställning på sex månader.

Arbetstiderna löper efter ett rullande schema och man arbetar varannan helg.
Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 13 februari 2023

Rekryterande chef, Mikael Andersson

Facklig representant Unionen, Ian Elezovic 08-503 332 84

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dinbil.se
Sista ansökningsdag 13 feb 2023 (18 dagar kvar)