Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
20 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Karriärmöjlighet hos Porsche Östermalm i Hjärtat av Stockholm

Drömmer du om att vara en nyckelperson i skapandet av en enastående Porsche-upplevelse? Då kan detta vara din chans att bli en del av vårt passionerade team på Porsche Östermalm. Vi söker en engagerad och erfaren tekniker som delar vår passion för att leverera högsta kvalitet och överträffa kundernas förväntningar.

Tjänstebeskrivning: I rollen som tekniker hos oss kommer du vara en del av ett team där kundens behov alltid står i centrum. Genom att tillämpa Porsches processer och standarder, och med rätt hjälpmedel och verktyg, kommer du att utföra service och reparationer på våra kraftfulla modeller. Ditt arbete kommer vara varierat och du får möjligheten att utvecklas och växa med oss.

Kvalifikationer: Vi söker dig med flerårig dokumenterad arbetslivserfarenhet som tekniker och en treårig fordonsteknisk utbildning eller motsvarande. Självständighet och tekniskt kunnande är avgörande, och du ska vara bekväm med att söka information och följa skriftliga instruktioner. Dina språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, samt B-körkort, är ett krav.

Personliga egenskaper: Vi letar efter en passionerad teknikentusiast som tar sig an arbetsuppgifterna med positivitet och servicemedvetenhet. Om du motiveras av utmaningar, utveckling och ansvar, och om du är en lagspelare som vill bidra till en positiv stämning och gemenskap, så är du precis den vi söker.

Din Bil Gruppen och Porsche i Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Varför välja oss:

  • Unik arbetsmiljö: Trivs i hjärtat av Stockholm och arbeta i en dynamisk miljö där passion för Porsche genomsyrar allt vi gör.
  • Teamanda: Bli en del av ett dedikerat och kompetent team där varje medlem spelar en central roll i att skapa nöjda Porsche-ambassadörer.
  • Upplevelsefokus: Vår strävan är att inte bara möta utan överträffa kundens förväntningar, och du kommer att vara nyckeln till den fantastiska Porsche-upplevelsen.

Välkommen till en spännande resa hos Porsche Östermalm - där passion möter prestanda!

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 30 juni.

Vid frågor kontakta Servicechef: Mats Svensson

Facklig representant IF Metall: Carl-Magnus Lindström

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Din Bil Sverige AB Porsche Service Center Östermalm logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren