Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
31 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Är du en engagerad mekaniker i början av din karriär? Har du en stor passion för bilar och trivs du med att jobba med andra i team? Då kan du vara den mekaniker vi söker till vårt team på Porsche Center i Danderyd.

Dina uppgifter

Som mekaniker hos oss kommer du att utföra enklare servicejobb, reparationer och felsökningar på Porsches modellprogram. Du kommer att ingå i ett team med andra duktiga tekniker där vi alla gillar att jobba tillsammans och hjälper varandra vid behov. Du kommer att följa Porsches standards och företagets kvalitetspolicy samt säkerhets-, miljö- och arbetsmiljöregler.

Din erfarenhet

Du som söker har godkänd fordonsteknisk utbildning och är i början av din karriär som mekaniker. Har du tidigare viss arbetserfarenhet som mekaniker på personbilar är det meriterande men inte ett krav. Det viktigaste för oss är att du är nyfiken med en stor vilja att lära mer och att du vill utvecklas i din roll. En förutsättning för arbetet är att du har god datavana, meriterande om du har erfarenhet av datasystem såsom Automaster, Odis Elsa eller likvärdiga system, samt att du har en vana av att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du behärskar svenska väl i både tal och skrift samt engelska och du har minst B-körkort.

Din profil

Du är engagerad, lojal och nyfiken med en vilja att lära mer och utvecklas. Har du erfarenhet av att självständigt kunna utföra vissa arbeten ser vi det som ett stort plus. Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter är det bra om du är flexibel samtidigt som du arbetar ihärdigt tills en arbetsuppgift är slutförd. Du tycker om utmaningar, tar gärna egna initiativ och har en god känsla för service. För oss är lagandan viktig och vi ser därför att du trivs med att jobba i team samt att du har en god samarbetsförmåga, även under tidspress.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Din Bil Gruppen och Porsche i Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Sök tjänsten redan idag, dock senast 23 juni. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Stefan Arekrans

Facklig representant IF Metall Carl-Magnus Lindström

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Din Bil Sverige AB Porsche Center Danderyd logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 juni 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren