Hoppa till innehåll
Ansök nu

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Har du en passion för bilar och drivs du av att jobba med kvalitet? Då kan du vara vår nästa Tekniker till Audi/VW Östermalm! Vi erbjuder ett utvecklande arbete, god stämning, samt chansen att representera ett av världens mest kända varumärken.

Dina Uppgifter

Som tekniker på Audi kommer du att utföra raka servicejobb, elektronikjobb, reparationer och felsökning på Audi och VW personbilar. Det är en självklarhet för dig att följa Audi standards och företagets kvalitetspolicy samt säkerhets-, miljö- och arbetsmiljöregler. Du ingår i ett team med duktiga och drivna mekaniker.

Dina kunskaper

Du som söker har fordonsteknisk utbildning och några års erfarenhet av mekaniskt arbete på personbilar. Erfarenhet av att ha arbetat med Audi eller med våra övriga koncernmärken är meriterande. Du är även van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Det är viktigt att du har en god datavana och har du erfarenhet av några av våra system tex Automaster, Odis är det meriterande. Du talar och skriver svenska och engelska väl och du har B-körkort.

Personliga egenskaper

Du är driven, självgående och strukturerad. Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har en god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du tycker om utmaningar och arbetar ihärdigt till arbetsuppgiften är slutförd. Det är en självklarhet att du har en god känsla för service.

Audi Stockholm eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Sök tjänsten redan idag, dock senast 25 juni. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Yakob Matta

Facklig representant IF Metall Carl-Magnus Lindström

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 juni 2023 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare