Hoppa till innehåll
Din Bil_sa logotyp

Transaction & Accounting Manager till Din Bil

Publiceringsdatum
23 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Din Bil Gruppen jobbar med några av de starkaste varumärkena inom bilbranschen såsom tex; Audi, Volkswagen och Porsche. Men Din Bil Gruppen är så mycket mer än bara bilar. Här finns både enastående produkter och tjänster och en arbetsplats där man bryr sig om sina medarbetare som man vill ska känna trygghet, våga utmanas och vilja utvecklas över tid.
Vi rekryterar nu för Din Bil Gruppens räkning en Transaction & Accounting Manager (TA Manager) som får det övergripande ansvaret för att driva, leda och vidareutveckla Din Bils etablering av TA- funktionen. Inom Transaction and Accounting ingår idag samlad löpande redovisning och reskontra samt inköpsadministration.
I rollen är det viktigt att kunna leda och utveckla medarbetare i en snabbt föränderlig bransch och driva utvecklingen av effektiva processer baserat på automatisering och digitalisering för att säkerställa högkvalitativa leveranser. Rollen rapporterar till CFO och ingår i ledningsteam för finans-organisationen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden som Transaction & Accounting manager:

  • Ansvara för att leverera, utveckla och förbättra service för de tjänster som levereras från TA och aktivt arbeta med att standardisera och effektivisera befintliga rutiner och arbetssätt.
  • Kommunicera och skapa förståelse för TA:s arbete och ansvarsområden (inom TA funktionen och utanför TA funktionen)
  • Leda och motivera personalen inom TA i linje med bolagets värderingar och målen med TA samt säkerställa och följa de SLA som gäller gentemot de avdelningar som TA administrerar.
  • Ansvara för att implementera, utveckla, följa upp och kvalitetssäkra processer och arbetsmetoder så att resurser används effektivt och tjänsterna levereras med hög kvalitet.
  • Skapa nya och säkerställa att TA följer de policies och instruktioner som gäller för TA-funktionen.
  • Personal-, budget- och kostnadsansvar för TA funktionen som idag består av 2 gruppchefer och totalt 27 medarbetare.

Kvalifikationer och erfarenhet:
Akademisk bakgrund, dokumenterade ledaregenskaper, erfarenhet av personalansvar och vana att driva förändringsarbete. Kan planera arbetet för att säkerställa leverans utifrån fasta deadlines. Erfarenhet från stora komplexa flöden och från att ha drivit förändringsprojekt tidigare. Erfarenhet av att vidareutveckla, effektivisera och automatisera processer och arbetssätt. Systemintresse och mycket goda kunskaper i svenska och engelska. God administrativ och verkställande förmåga.

Personliga egenskaper:
För rollen krävs mycket goda ledaregenskaper. Du är en nyfiken, engagerad och strukturerad person med bra förmåga att prioritera så det är viktigt att du är en lugn, kommunikativ och trygg person och har bra förmåga att samarbeta, skapa och upprätthålla goda relationer då du har många kontaktytor i organisationen. Din förmåga att trivas i en dynamisk, snabbrörlig och föränderlig miljö är helt avgörande.

Placeringsort: Stockholm

Om företaget:
Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH. Din Bil representerar varumärkena Volkswagen, Audi, Seat, Cupra, Skoda, Porsche och Volkswagen Transportbilar på de svenska storstadsmarknaderna. Hos oss på Din Bil får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Läs mer om Din Bil här. Got the drive? (dinbil.se)

Vad erbjuder företaget dig?
Inom Volkswagenkoncernen finns det många olika karriärvägar. Genom interna rekryteringar och utbildningar, såväl inom Din Bil Gruppen som inom koncernen, har du goda möjligheter att utvecklas genom att ta dig an nya roller och prova nya arbetsområden. Volkswagenkoncernen finns i hela världen, vilket även öppnar möjligheter för en internationell karriär.

Ansökan:
I denna rekryteringsprocess samarbetar företaget med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind; Anette Wickholm på 070-712 9808 eller anette.wickholm@gmail.com eller Jessica Blomgren 073-942 58 91 eller jessica.blomgren@meritmind.se.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det räcker att du bifogar ditt CV. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.
Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekryteringsprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process och att du inte behöver skicka in ett personligt brev. Vid de flesta tillsättningar görs också en bakgrundskontroll.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

 

Välkommen med din ansökan!

Din Bil_sa logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 dec. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu