Hoppa till innehåll
Ansök nu
TEAMCHEF CITY - VIKARIAT

Vill du ha ett viktigt och fartfyllt arbete i en bransch som bidrar till samhällsnyttan? Till Keolis depå Fredriksdal söker vi nu dig som vill coacha, motivera och leda Keolis viktigaste resurs - förarna. Tillsättning sker helst senast i november och cirka tolv månader framåt.

Om rollen

Som vikarierande teamchef spelar du en nyckelroll i att säkerställa att Keolis värderingar följs och att de strategiska målen uppfylls. Som teamchef har du ett coachande ledarskap och det är ditt ansvar att utveckla och motivera din grupp av bussförare. Teamchefen ingår i den lokala ledningsgruppen och rapporterar till depåchef.

Ansvarsområden
  • Följa upp, motivera och inspirera dina förare genom ett närvarande och tydligt ledarskap.
  • Utbilda och coacha förarna kring praktiska frågeställningar och vissa handhavandefrågor gällande bussarna.
  • Introducera och följa upp nyanställda
  • Ansvara för information till dina medarbetare i bland annat personal- och ledningsfrågor.
  • Följa upp händelser, sjukfrånvaro med mera.
Om dig

Att vara teamchef är utmanande och utvecklande. För att lyckas behöver du vara en empatisk och god lagspelare och samtidigt vara självständig i din roll som ledare. Du behöver vara duktig på att skapa och upprätta god struktur och noga med att dokumentera ditt arbete.

Vi ser gärna att:
  • Du har tidigare erfarenhet från en arbetsledande roll där frågor såsom personalledning, arbetsrätt och systematiskt arbetsmiljöarbete har ingått.
  • Du har förståelse för vårt uppdrag och den service vi tillhandahåller.
  • Du som lägst har gymnasiekompetens.
Det här får du från oss

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis.

Hos Keolis får du en introduktionsutbildning och möjlighet till vidareutbildning. Vi vill att du ska trivas och må bra, och erbjuder dig därför friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter.

Så här ansöker du

Välkommen med din ansökan i form av CV. Urval kommer att ske löpande och tillsättning kan ske tidigare. Vi använder oss av Alva Labs arbetspsykologiska tester i urvalsprocessen.

Har du frågor är du välkommen att kontakta:

Therese Drevesjö, HRBP, 076-119 10 59

Charlotte Johansson, Rekryterare, 076 109 59 45

Facklig representant Akademikerföreningen, Åsa Segersäll: 070-240 79 49, asa.segersall@keolis.se

Facklig representant Unionen, Nader Akbari: 070-602 67 74, nader.akbari@keolis.se
Mer info
Kontaktperson
Charlotte Johansson
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare