Hoppa till innehåll
Deloitte logotyp

Skattejurister till Private Client Services!

Ansök nu

Du kommer att arbeta i en dynamisk arbetsmiljö med varierade och spännande frågeställningar för ägarledda bolag, entreprenörer och individer. Merparten av våra klienter har en internationell koppling via bolag eller familj och du kommer därför att arbeta nära våra kollegor runtom i världen. I din roll hos oss kommer du att få utföra varierade arbetsuppgifter i form av komplexa juridiska utredningar, omstruktureringar, hjälpa klienter att planera och strukturera sin situation och framförallt ha mycket klientkontakt. Vi letar efter just dig som gillar snabba ryck och att ta mycket ansvar.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har en jurist- eller affärsjuridisk examen och har ett genuint intresse av skatterätt. Du kan antingen vara helt nyexaminerad från universitet eller ha arbetat några år i branschen (cirka 0-3 års erfarenhet). Du är en lagspelare som trivs med att jobba nära dina kollegor, är social och tycker att det är kul att ha nära kontakt med klienter. Det är meriterande om du har läst fördjupningskurs inom internationell beskattning eller företagsbeskattning samt valt skatt som ditt ämnesområde för examensarbete.

Tidigare erfarenhet i form av praktik, timanställning, sommarvikariat och liknande hos byrå, Skatteverket eller liknande arbetsgivare är också meriterande. Anställningen är på vårt kontor i Stockholm eller Göteborg med start under hösten 2023 alternativt Januari 2024. Du bör ha god stilistisk förmåga och goda kunskaper i engelska. Då vi arbetar i team är god samarbetsförmåga och social kompetens en förutsättning.


Ytterligare information

Du kommer arbeta i en internationell miljö där du får stora möjligheter till erfarenhetsutbyte, utbildning och personlig utveckling. Du blir en del av ett globalt nätverk med erfarna kollegor och tillgång till ett av världens största utbildningsprogram med möjligheter att tjänstgöra utomlands. Inom Private Client Services arbetar vi nära våra klienter för att hitta personliga lösningar med ett långsiktigt tänk.

Vår rådgivning och hur vi arbetar med våra klienter, där vi alltid sätter klienten i första rummet med målsättning att erbjuda en one-stop-shop solution, innebär att vi i stor utsträckning arbetar som en mindre advokatbyrå men med alla de fördelar som det innebär att vara del av Deloitte. Du kommer att välkomnas in i ett team med högt i tak och bra kollegial stämning.

Ansökan
Du ansöker online. Din ansökan ska bestå av:

  • CV
  • En motivering till varför du är intresserad av Deloitte och rollen som skattejurist inom Private Client Services samt varför du tror att du skulle passa i rollen. Du kan ladda upp din motivering som ett dokument. 
  • Betygskopior från högskola/universitet

Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval.

Frågor?
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Thörn, Director PCS, lithorn@deloitte.se. Har du frågor om rekryteringsprocessen i övrigt är du välkommen att kontakta Jennifer Capdevila, Human Resources & Talent, jcapdevila@deloitte.se


Som ett kvalitativt led i Deloittes rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare, trygga arbetsmiljön för våra medarbetare och möta regelkrav. Processen för bakgrundskontroller genomförs i samarbete med ToFindOut. https://tofindout.se/sv/faq/


 

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 okt. 2023 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 415 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också! Det är därför självklart för oss att driva initiativ så som WorldClass, WorldClimate samt vår strategi för mångfald, ALL IN.

Vill du arbeta i en dynamisk miljö och med varierande frågor som rör entreprenörer, fåmansföretag och internationell beskattning? Där den juridiska analysen är central och lösningsinriktade svar ett måste? I en kultur där samarbete och teamkänsla lyser igenom i arbetsdagen? På en arbetsplats där du får använda såväl dina juridiska kunskaper som din sociala förmåga i en snabbt omväxlande vardag? Med frågor som rör både företagsbeskattning, internationell beskattning som ägare och fåmansföretag? Då kan denna tjänst vara det du söker!
 
Inom Private Client Services (PCS) erbjuder vi global skatterådgivning för privatpersoner, familjeföretag, entreprenörer, företagsägare och stiftelser. Vår rådgivning sträcker sig över de olika skatteområdena och utgör ofta en kombination mellan bolagsskatt, ägarledda frågor och internationell individbeskattning. Våra tjänster innefattar bl.a. internationella strukturer för företag, beskattning av ägarledda bolag (fåmansföretag), legala och civilrättsliga frågor, utlandsflytt och återflytt till Sverige, kapitalbeskattning, pension och försäkring, utländska truster och stiftelser, m.m.

Vi erbjuder konkret och lösningsorienterad rådgivning till våra klienter som omfattar en mängd olika juridiska frågeställningar. Vi lägger stor vikt vid klientrelationen och arbetar ständigt med att individualisera vår rådgivning och möta klientens förväntningar.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare