Hoppa till innehåll

Junior Ingenjör eller Systemvetare till IT-Risk hos Risk Advisory (Stockholm)- Aug 2024

Risk Advisory identifierar och analyserar risker samt granskar och utvärderar hur de identifierade riskerna hanteras. Våra klienter får därigenom hjälp att förstå sina strategiska, operativa, finansiella och IT-relaterade risker. Våra klienter är huvudsakligen stora, Nordiska och Globala bolag. Uppdragens längd varierar från en dag till tre månader och i vissa fall ännu längre. Oberoende av tjänsteområde och uppdragsform arbetar vi alltid i team.

Som Consultant inom Risk Advisory Tech, kommer du få möjligheten att arbeta med olika tjänster relaterade till IT-risk. Du kommer i inledningen av din karriär typiskt sätt fokusera på uppdrag av granskningskaraktär och gap-analyser. Genom mixen av tjänster vi erbjuder och våra klienters föränderliga behov, kommer du över tid att bygga upp en bred erfarenhetsbas som spänner över många olika perspektiv av granskning och rådgivning inom IT-risk. Detta hjälper dig att utveckla förmågor som matchar senaste trenderna och teknikutvecklingen i samklang med marknadens behov.

Du kommer att få möjligheten att ta mycket eget ansvar tidigt och vara med och styra inriktningen på din karriär över tid. Arbetet innebär en hög grad av kundkontakt, med personer på mycket varierande befattningar vilket ger insyn i såväl styrelsebeslut som verksamhetsprocesser. Oavsett bransch, omfattning, vilken process eller del av en verksamhet vårt uppdrag rör, finns det en gemensam nämnare: Vårt arbete syftar till att hjälpa våra klienter bättre förstå och hantera sina risker och därigenom bli mer framgångsrika.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är nyutexaminerad inom antigen systemvetenskap, datavetenskap, datorteknik, informatik, informationssäkerhet eller är ingenjör eller ekonom med IT-inriktning. Magister eller masterutbildning är meriterande. Vi söker dig med goda studieresultat och vi ser gärna att du har varit aktiv under dina studier med extrajobb, studiesociala engagemang eller dylikt. Extrajobb inom ekonomi eller IT är meriterande. 

Du är en lagspelare, men trivs även med att jobba självständigt. Du är flexibel, lösningsorienterad, analytisk och öppen för nya utmaningar.


Ytterligare information

Vi erbjuder
Vår starka marknadsposition och attraktiva klientportfölj erbjuder varierande och utmanande uppdrag hos alltifrån mindre bolag till internationella börsnoterade koncerner inom olika typer av branscher, vilket ger dig bred och gedigen kompetens med en brant utvecklingskurva. Vi erbjuder dig även tillgång till världens största konsultnätverk med kollegor världen över som du kan nyttja för att utveckla både dig själv, våra klienter och vår verksamhet. Detta öppnar möjligheter för internationella projekt och utbyten, både på global och nordisk nivå. 

Genom praktisk erfarenhet, en coach som stöttar din karriär, utbildning och kontinuerlig feedback får du hjälp att ta till vara på dina styrkor. Du blir även en del av ett företag som värnar om hållbarhet och jämställdhet. Vi arbetar för att vara en positiv kraft och leda vägen när det gäller att hantera de allt mer komplexa utmaningar som samhället står inför idag. Vårt svar på utmaningarna är WorldImpact - en portfölj med initiativ fokuserade på konkret påverkan på samhällets största utmaningar. 

Ansökan

Du ansöker online. Din ansökan ska bestå av;

  • CV
  • Motiveringsbrev;
    • Varför du är intresserad av Deloitte och rollen som konsult
    • Vad du tror att du kan tillföra i rollen
  • Betygskopior från högskola/universitet

Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas tidigare, sista ansökningsdag är 30 november 2023. Notera att du behöver ladda upp samtliga dokument för att din ansökan ska ses som fullständig. 

Som ett kvalitativt led i Deloittes rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare, trygga arbetsmiljön för våra medarbetare och möta regelkrav. Processen för bakgrundskontroller genomförs i samarbete med ToFindOut. https://tofindout.se/sv/faq/

Frågor
Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Johannes Forgaard via jeikforgaard@deloitte.se. 

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.

Deloitte logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
02 dec. 2023 (59 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 415 000+ medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också! Det är därför självklart för oss att driva initiativ så som WorldClass, WorldClimate samt vår strategi för mångfald, ALL IN.


Fler jobb från samma arbetsgivare