Hoppa till innehåll
Deloitte logotyp

Juniora ingenjörer & systemvetare till Cons

Ansök nu

På Deloittes affärsområde Consulting som idag består av ca 500 medarbetare i Sverige kan du arbeta med att stödja ledande organisationer i strategiska frågor, i interimslösningar och i förändringsprojekt inom både ekonomi och IT. För att möta marknadens förändrade krav och skapa värde för de förändringsresor som klienterna står inför bidrar vi med nya och mer effektiva arbetssätt, förbättring av processer och rutiner samt operationella förberedelser för våra klienter. Vi hjälper våra klienter med att implementera affärssystem och använder oss av systemlösningar samt moderna digitala plattformar.

Deloitte Consulting är organiserade utifrån flera områden med tillhörande team för att möta våra klienters behov. Inom Consulting söker vi dig som är ekonom, civilingenjör, systemvetare/IT, personalvetare eller beteendevetare med magister- eller masterexamen, alternativt en likställd eller en kombinerad utbildning inom dessa områden. Denna annons riktar sig till dig som främst är ingenjör eller systemvetare.

Vi söker nya medarbetare främst med start i augusti 2024, men med vissa undantag för vissa team som även söker nya medarbetare med start januari 2024. 

Technology, Strategy and Transformation

Stödjer våra klienter med att få ut det största möjliga värde av sina IT-investeringar genom att fungera som stöd vid allt från framtagning av strategier till transformationer inom IT-området.

Vi ser gärna att du har läst Systemvetenskap eller Industriell Ekonomi, samt har ett intresse för hur IT kan stötta verksamheter i stort eller med fokus på specifika områden som exempelvis strategi och arkitektur, organisation och operativa modeller, samt molnteknologier och lösningar.

Anställer till Deloittes kontor i Stockholm.

SAP

Stödjer våra klienter i att implementera, optimera och dra nytta av SAP:s ERP- lösningar för att möta sina specifika affärsbehov. Vi leder hela resan och erbjuder våra klienter en helhetslösning, från förstudier och genomförandet av transformationsprogrammet till den tekniska implementeringen. Varje SAP- implementering fokuserar på ett resultat som stödjer affärsstrategier genom processförbättringar och teknisk innovation.

Vi ser gärna att du har masterexamen inom Ekonomi, Business Management, Finans, Ingenjörsvetenskap och/eller Supply Chain. 

Anställer till Deloittes kontor i Stockholm och Malmö.

System Delivery and Modernization

Stödjer våra klienter inom affärs- och teknikområdet under sina större IT- transformationsprogram genom att kombinera funktionella och tekniska möjligheter. Vi implementerar lösningar för specialutvecklade system, plattformsintegration och applikationsmodernisering för att möjliggöra kärnverksamhetens kapacitet. 

Vi ser gärna att du har en systemvetarbakgrund eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet inom agila transformationer.

Anställer till Deloittes kontor i Stockholm och Malmö.

Cloud and Engineering

Cloud Engineering hjälper kunder att lyckas i en värld som styrs av beslut fattade baserat på datadrivna insikter. Teamet arbetar med cloud strategy, cloud transformation, migration, utveckling av nativa lösningar, integration, management och engineering för att stödja kundens resa från lokala system till molnet.

Vi ser gärna att du har bakgrund inom ett av följande: Business Management, Cloud, Data Science/Analytics, Ingenjörsvetenskap med fokus på Management och/eller Datavetenskap.

Anställer till Deloittes kontor i Stockholm.

Customer and Marketing

Stödjer våra klienter i deras digitala förändringsresor med fokus inom commerce-, försäljnings-, ärendehanterings-, och serviceprocesser. Vårt arbete sträcker sig från strategi och rådgivning till agila IT-leveranser. En stor del av vårt arbete inkluderar implementation av CRM-systemet Salesforce men vi gör även systemleveranser på andra ledande plattformar som Adobe och andra marchtech lösningar.

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom till exempel systemvetenskap och/eller har ett intresse av systemutveckling. 

Anställer till Deloittes kontor i Stockholm och Malmö.


Kvalifikationer

Vänligen hänvisa till teamspecifika krav ovan. Övergripande söker vi dig som är nyexaminerad systemvetare, ingenjör eller har en kombinerad utbildning med magister- eller masterexamen, alternativt en likställd/dubbel examen.

Vidare ser vi gärna att: 

 • Du har goda studieresultat, internationell erfarenhet och relevant engagemang vid sidan av studierna.
 • Du har relevant arbetslivserfarenhet och erfarenhet inom konsultbranschen är även meriterande.
 • Du är en lagspelare, men även trivs med att jobba självständigt. Du är utåtriktad, målmedveten, engagerad, initiativrik och drivs av nya utmaningar. Du har ett intresse för att utveckla affärer och verksamheter.
 • Du har ett intresse för hur digitalisering och ny teknik kopplat till ekonomi kan utveckla verksamheter och bidra till att förverkliga våra klienters strategier och affärsmål.
 • Du har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Ytterligare information

Vi erbjuder

På Deloitte får du tillgång till ett globalt nätverk av erfarna kollegor som du kan nyttja för att utveckla både dig själv, våra klienter och vår verksamhet. Du får arbeta med spännande, komplexa uppdrag i team som alltid värderar ditt perspektiv. Deloittes starka marknadsposition och attraktiva klientportfölj erbjuder varierande och utmanande uppdrag hos alltifrån mindre bolag till internationella börsnoterade koncerner inom olika typer av branscher, vilket ger dig bred och gedigen kompetens med en brant utvecklingskurva. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda dig möjligheter att driva din personliga utveckling. Vi erbjuder dig praktisk erfarenhet, en personlig coach som långsiktigt stöttar dig i din karriär och kontinuerlig feedback och support från mer erfarna kollegor.

Ansökan
Du ansöker online. Din ansökan ska bestå av;

 • CV
 • En motivering till;
  • Varför du är intresserad av Deloitte och den specifika rollen
  • Vad du tror att du kan tillföra i rollen
 • Om du visar intresse för fler än ett av våra team behöver du rangordna dina val i din motivering (välj max 2st)
 • Betygskopior från högskola/universitet

Ladda gärna upp din motivering och dina betyg som ett dokument. CV laddas upp i första steget och de övriga dokumenten som efterfrågas laddas upp när du går vidare till nästa steg (ej i kommentarsfältet). Notera att du behöver ladda upp samtliga dokument för att din ansökan ska ses som fullständig. 

Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval. Vid inskickad ansökan ska du få ett bekräftelsemejl från oss. Får du inte detta mejl råder vi dig att skicka in din ansökan på nytt. Skulle det uppstå några problem är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Som ett kvalitativt led i Deloittes rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare, trygga arbetsmiljön för våra medarbetare och möta regelkrav. Processen för bakgrundskontroller genomförs i samarbete med ToFindOut. https://tofindout.se/sv/faq/

Frågor
Om du har frågor om tjänsten eller om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria Brengdahl Bengtsson (mbrengdahlbengtsson@deloitte.se) 


Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 okt. 2023 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 415 000+ medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också! Det är därför självklart för oss att driva initiativ så som WorldClass, WorldClimate samt vår strategi för mångfald, ALL IN.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare