Hoppa till innehåll
Danx AB logotyp

Trafikledare till DANX drivna team på natten

Ansök nu
Just nu söker vi efter ytterligare en stjärna som kommer att ingå i vårt trafikledarteam i Skärholmen.

På DANX arbetar vi hårt för att ständigt leverera hög kvalité till våra kunder. Vi söker nu dig som trivs med att arbeta natt och vill vara en del av en snabb och dynamisk atmosfär. Du ska kunna bidra med erfarenhet och ha en vilja av att vara en del av ett team med stort ansvar. Som person drivs du av att få vara med och påverka och göra skillnad.

I rollen som trafikledare kommer du att vara en del av ett lösningsorienterat team med höga mål som arbetar tillsammans för DANX framgång. Rollen ställer krav på att du som person har ett analytiskt och agerande tankesätt där vår kvalité alltid är i fokus. Som trafikledare hos oss spelar du en viktig roll som länk mellan våra chaufförer, terminaler samt trafikledare på dagen. Det underlättar därför att du är en kommunikativ och ansvarstagande person som vet vad som krävs för att kvalitetssäkra kundens processer och förhindra förseningar i dess flöden. På DANX arbetar vi proaktivt med lösningar innan problemen uppstår.

Är du intresserad av denna tjänst kan du förvänta dig att jobba tillsammans med kollegor som dagligen säkerställer att vår nattdistribution går som planerat genom förmågan att hitta snabba lösningar. Vi ser möjligheter snarare än problem och gillar att vara "hands on", vilket vi kommer att förvänta oss av dig också. Du kommer att arbeta med kollegor från hela Norden och Baltikum som tillsammans utgör hjärtat av DANX trafiknät.

Våra trafikledare arbetar väldigt brett och med både höga och låga arbetsuppgifter. Vissa delar går att lösa på bara några sekunder medan andra utmaningar kräver mer betänketid. Rollen innehåller administrativa uppgifter, uppföljning och arbete med produktions- och kvalitetsmål, avstämning och överlämning samt rapportering till övriga funktioner. Vidare ingår det en hel del in- och utkommande samtal, bemärkningar i våra egna system och samarbete med närmsta kollegorna både i funktionen och på våra terminaler.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Övergripande ansvar för att övervaka och styra vår nattdistribution.
 • Arbeta proaktivt och lösningsorienterat för att förutse och hantera förseningar och andra störningar i trafiken.
 • Kontrollera och följa upp vår nattdistribution och ansvara för att tidtabellerna hålls.
 • Informera våra kunder proaktivt om eventuella avvikelser, störningar och förseningar.
 • Supporta chaufförerna vid frågor både lokalt och per telefon.
 • Säkerställa en korrekt överlämning till funktionerna som arbetar dagtid.
 • Flagga när vi har eventuellt återkommande problem som behöver lösas.
 • Ansvar för att hantera och behandla de mail som kommer in både internt och externt.
 • Nära samarbete med samtliga terminaler i Sverige samt arbete på den lokala terminalen.

Kvalifikationer och egenskaper:

 • Mycket goda kunskaper i svenska, tal och skrift.
 • Goda engelska kunskaper i tal och skrift.
 • Grundläggande IT kunskaper och en förmåga att sätta sig in i olika system.
 • Lätt för att lära och tar eget ansvar för att alltid utvecklas.
 • Grundläggande geografiska kunskaper om Sverige.

Meriterande:

 • Tidigare erfarenhet av transport och logistikbranschen.
 • Truckkort A+B.
 • B-körkort och tillgång till bil.
 • ADR utbildning 1.3.

Om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 36 timmar i veckan med en inledande provanställning på sex månader. Arbetstiderna är natt där teamet tillsammans täcker upp tiderna mellan 22–08. Rollen som trafikledare hos oss inkluderar även helgarbete. Där vi arbetar natt mot lördag och natt mot måndag.

22–07 varannan söndag
23–08 mån-tors
23:55-08:55 var 8e fredag


Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där du blir en viktig del av vår verksamhet. Vi på DANX ser alltid till personalens bästa och lägger stor vikt vid trivsel och utveckling på jobbet. Enligt oss skapas framgång genom flexibilitet, gott samarbete och engagemang. Vi arbetar i en öppen, positiv och inspirerande miljö där vi värdesätter alla medarbetares åsikter. Hos oss finns det stora möjligheter att växa och utvecklas på sikt, där du själv sätter gränsen för hur långt du kan nå.

Ansökan:

Välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev redan idag! Urval sker löpande.
Vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Tillträde: Omgående
Lokation: Strömsätravägen 16, 127 35 Skärholmen

Alla eventuella frågor om tjänsten kan skickas till rekryterande chef John Tallström john.tallstrom@danx.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
19 juni 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

DANX har funnits sedan 1992 och är idag ledande inom reservdelslogistik i norden med vårt eget distributionsnätverk i de fyra nordiska länderna. Vi täcker alla områden av reservdelslogistiken med bland annat in-night distribution, lagerhållning och PUDO-nätverk. Vår kärnverksamhet är in-night leveranser som innebär att vi varje natt levererar reservdelar direkt till mer än 6000 teknikers bilar, flera tusen verkstäder och andra leveransplatser. Utöver distributionen har DANX också 24/7 warehousing för ett antal kunder och partners med leveranser dygnet runt.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare