Hoppa till innehåll
Dahl logotyp

Innesäljare Mark & VA Dahl Stockholm

Ansök nu
Dahl i Stockholm letar nu efter en innesäljare med kunskap inom Mark och VA och som gillar att skapa goda kundrelationer, är det du? Du välkomnas till ett härligt team som med stort engagemang arbetar för att ge våra kunder professionell vägledning och personlig service i toppklass. Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi har över 100 års branscherfarenhet inom Mark, VA och VVS och ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain.

Som innesäljare inom Mark och VA präglas dina dagar av samtal med såväl kunder, kollegor som med leverantörer. Du ges också utlopp för dina administrativa färdigheter då vi arbetar i bland annat Excel, Salesforce och affärssystemet M3.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Utveckla kundrelationer och aktiv merförsäljning
  • Ordermottagning
  • Uppföljning av offerter och prisfrågor
Varför arbeta hos oss?

SGDS Gruppens bolag är ledande inom sina områden. Nu är målet att även bli Sveriges bästa arbetsgivare i branschen, med mantrat; Medarbetarna som konkurrensfördel. Våra medarbetare som alltid gör det lilla extra för våra kunder är avgörande för vår framgång. Vi är måna om att du skall trivas och motiveras av att gå till jobbet samt få möjlighet att få växa i din yrkesroll och inom vårt globala moderföretag Saint Gobain.

Vi erbjuder friskvård- och lunchbidrag, regelbundna hälsokontroller och rabatter i våra butiker.

Matchar vi varandra?

Du motiveras av att arbeta med försäljning och mot uppsatta mål. Du har en positiv inställning, är noggrann och gillar att hitta lösningar. Du tycker det är roligt att skapa långsiktiga relationer. Dina personliga egenskaper är viktigast för att trivas i rollen och vi tror att följande stämmer in på dig:
  • Serviceinriktad
  • Datorvana
  • Tidigare erfarenhet av VA-branschen
Avslutningsvis

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Stockholm. Arbetstiden varierar men det är en heltidstjänst där arbetspassen är förlagda vardagar mellan 07:00 - 16.30

Vi läser ansökningarna löpande så skicka gärna in din ansökan så snart du kan, men senast 2023-10-10.

Varmt välkommen till familjen inom SGDS Gruppen!

Företagspresentation

SGDS Gruppen (Saint-Gobain Distribution Sverige) omfattar bolagen Bevego, Dahl, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel med respektive dotterbolag.

Tillsammans har vi Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. Vi har över 150 000 proffskunder, omsätter drygt 16 miljarder, har över 170 etableringar och är nästan 3 000 medarbetare.

Vi är specialister i samverkan - det gör oss unika på svensk marknad. Vi strävar alltid efter att göra allt lite bättre. Arbetet innebär variation och möjlighet att få vara en del av det stora bolagets trygghet och stabilitet samtidigt som du upplever effektiviteten och entreprenörsandan av det lilla bolaget. Hos oss arbetar personer med varierad ålder och bakgrund och kulturen är prestigelös och dynamisk där alla bidrar med sin expertis, kompetens och stora engagemang.

https://www.sgdsgruppen.se/
Mer info
Kontaktperson
Niclas Johansson
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 okt. 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Dahl är det självklara valet för proffs inom vs och mark & va. Förutom att vi har Sveriges bredaste utbud av VVS-produkter har vi också kompletterande produkter och lösningar för olika verksamheter som till industri, kyla, entreprenadarbeten via division Mark & VA eller till fastighetsförsörjningen. Dahl är en del av Saint-Gobain Distribution i Sverige som också omfattar bolagen Bevego, Dahl, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel och många spännande dotterbolag.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare