Mekaniker / fältmekaniker med el kompetens

Mekaniker / fältmekaniker med el kompetens

Vi söker nu en mekaniker till vårt team som arbetar med felsökning, service och underhåll hos våra kunder och på våra depåer. Du kommer arbeta både med planerade arbeten och mer akuta åtgärder. Arbetsområdet är Stockholmslän och din placeringsort för denna tjänst är Jordbro.

Tjänsten: I tjänsten som mekaniker kommer du få använda din erfarenhet, kunskap och ditt fokus på kvalitet för att hjälpa våra kunder och depåer med alla typer av arbeten. Du kommer arbeta självständigt med allt från planläggning, felsökning, reparationer och dokumentation, samtidigt som du får ha kontakt med ett stort antal personer i hela länet.

Du har följande profil:
  • Erfarenhet av att ha arbetat som mekaniker på lift- och anläggningsmaskiner och har kunskap om mekanik, svetsning och hydraulik på liknande produkter eller i verkstadsmiljö.
  • Vi söker dig som är mekaniker idag med el kompetens, kanske har du tidigare arbetat som bilmekaniker, med svetsarbete eller med mastreparationer.
  • Vidare är du van att söka information och ta till sig instruktioner på både svenska och engelska.
  • Du tar ansvar och levererar hög kvalitet i ditt arbete. Vi vill att våra kunder pratar om dig som en person de känner förtroende för och som kommer att hantera alla situationer, även de stressiga, med självtillit och en vilja att kunden ska bli nöjd. Uppstår problem behöver du ta tag i det, berätta och söka information och stöttning i att hitta en lösning. Det ger nöjda och återkommande kunder.
  • B-körkort
Meritande för denna roll
  • Utökad B-behörighet.
  • Truckkort, liftkort, maskinförarbevis eller heta arbeten
Ansökan: Urvalet sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan utsatt datum. Vi tillämpar alkohol- och drogtest för att säkra en trygg arbetsmiljö för alla. För att alla ska få samma chans till en rättvis process använder vi oss av en personlighetstest i rekryteringsprocessen. Vi arbetar med att öka vår mångfald och välkomna alla typer av ansökanden.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristoffer Sandberg Gruppchef, Byggetablering EL på +46706154445.

Om Cramo

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer av företaget. Det är vad som skapar vår sanna laganda!

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur fina anställningsvillkor och bra personalförmåner.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Kontaktperson Michaela Dromberg
Email Mejla Michaela Dromberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Lackerare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 apr 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan början av 1950-talet har Cramo varit en pionjär inom uthyrningsbranschen. Cramo har idag runt 100 depåer över hela Sverige och tillsammans med Boels Rental har vi 750 depåer i världen. Som helhetsleverantör av uthyrning av maskiner, utrustning och tjänster hjälper vi små och stora företag inom byggbranschen, men även till industriprojekt, offentlig sektor och privatkunder.


Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland och Litauen. Vi erbjuder moderna maskiner och servicelösningar, delar med oss av vår kunskap och har en passion för service vilket gör oss till ett av de ledande företagen inom uthyrning av maskin- och verktygsbranschen.