Hoppa till innehåll
Ansök nu
Är du en kund- och försäljningsorienterad ledare med ett starkt affärstänk som motiveras av att se både affären och dina medarbetare växa? Vill du bli en del av det ledande företaget inom maskinuthyrningsbranschen?

Om tjänsten

Vi söker nu Depåchefer med ansvar för vår depå i Bredden alternativt våra depåer i Värtan och Södermalm. I nära samarbete med distriktschef och säljare arbetar du med att utveckla affären för att stärka Cramo på den lokala marknaden och säkerställa företagets mål och resultatuppfyllnad. Som depåchef hos Cramo får du tillgång till ett ovärderligt nätverk av erfarna kollegor att utbyta kunskap tillsammans med. I nära samarbete med distriktschef kommer du vara delaktig i strategier och affärsplaner för att stärka Cramo på Stockholmsmarknaden.

I rollen som Depåchef ingår bland annat följande arbetsuppgifter:
 • Personalansvar
 • Stategiskt arbete såsom lokalt sälj- och kundansvar
 • Budget och resultatansvar
 • Måluppfyllnad inom dina depåer
 • Utveckling av verksamheten, både lokalt och i distriktet
 • Säkra kvaliteten
 • Arbetsmiljö
Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning från bransch-nära verksamhet. Du har några års erfarenhet av att leda och utveckla personal samt god ekonomisk förståelse för att kunna följa upp nyckeltal och resultat.

Som ledare är du en engagerad och positiv person som med ett tydligt och coachande ledarskap skapar förtroende i verksamheten. Du är kommunikativ, bra på att förmedla riktning och mål samt har förmågan att motivera och att få med dig medarbetarna. Du är strukturerad och lösningsorienterad och har förmåga att se helheten i verksamheten.
 • Du är en van användare av systemstöd och har goda kunskaper i Officepaketet.
 • Tidigare erfarenheter som ledare eller chef är ett krav.
 • Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.
 • Du har B-körkort.
 • Det är meriterande om du har produkt- och/eller branscherfarenhet
 • Vad vi erbjuder dig
 • På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till varför vi går till arbetet varje dag.
För att skapa en mer kompetensbaserad rekryteringsprocess har vi på Cramo som policy att sökande personer ska genomföra ett personlighetstest. Efter att du har registrerat din ansökan kommer du få en inbjudan till testet via mejl.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

Kollektivavtal: Basindustrin - Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna.

Ansökan

Urvalet sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan utsatt datum, så tveka inte med din ansökan. Vi arbetar aktivt med att vara en arbetsplats som representerar mångfald varför vi gärna ser kvinnliga sökanden och sökanden med annan etnisk bakgrund.

För att skapa en mer fördomsfri och kompetensbaserad rekryteringsprocess har vi på Cramo som policy att sökande personer ska genomföra ett personlighetstest. Efter att du har registrerat din ansökan kommer du få en inbjudan till testet via mejl.

Innan en eventuell anställning på Cramo har vi som policy att genomföra ett alkohol-och drogtest i syfte för att säkerställa en trygg arbetsmiljö för alla.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Kristina Vilhelmsson, Distriktschef Stockholm: 076-035 52 41

Evelina Wikström, Distriktschef Stockholm: 073-408 29 77
Mer info
Kontaktperson
Kristina Vilhelmsson
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan början av 1950-talet har Cramo varit en pionjär inom uthyrningsbranschen. Cramo har idag runt 100 depåer över hela Sverige och tillsammans med Boels Rental har vi 750 depåer i världen. Som helhetsleverantör av uthyrning av maskiner, utrustning och tjänster hjälper vi små och stora företag inom byggbranschen, men även till industriprojekt, offentlig sektor och privatkunder.


Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland och Litauen. Vi erbjuder moderna maskiner och servicelösningar, delar med oss av vår kunskap och har en passion för service vilket gör oss till ett av de ledande företagen inom uthyrning av maskin- och verktygsbranschen.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare