Talent Acquisition Partner

Talent Acquisition Partner

Är du nyexaminerad personalvetare eller i början av din karriär inom HR & rekrytering och vill samla på dig värdefull erfarenhet av internrekrytering? Trivs du att jobba självständigt, koordinerande och att ha många bollar i luften samtidigt? Se hit! Missa då inte chansen att få ta dig an rollen som Talent Aquisition Partner hos oss under ett föräldravikariat som sträcker sig till april 2024.

Du erbjuds
  • Att få vara med och bidra till att verksamheter som sjukhus och räddningstjänster kan driva sin verksamhet utan strömavbrott
  • Möjligheten att bedriva ett högt uppskattat och värdefullt arbete i att attrahera rätt kompetens samt agera som stöd till rekryterande chefer
  • Jobba i en organisation som genomsyras av förtroende och frihet under ansvar
  • Flexibel arbetsplats med hybrid-funktion där du kan jobba upp till två dagar i veckan på distans
  • Generösa förmåner såsom friskvårdsbidrag, bidrag till hemmakontor och sommararbetstid
Om rollen

Som Talent Aquisition Partner är du chefernas stöd för att attrahera och rekrytera branschens bästa medarbetare. Vi är i en tillväxtfas och kommer under 2023 att rekrytera över en stor volym teknikerkollegor samt flera olika specialistroller och i det arbetet är du en nyckelperson. I din roll kartlägger du rekryteringsbehoven och sätter planen för att nå målet med tillsättning. Du driver dina egna processer från start till slut, inklusive kravprofil, val av kanal och strategi för tillsättning, annonsering, urval, första intervju, koordinering av process med rekryterande chef, återkoppling, testning och referenstagning.

Du kommer att ingå i ett HR-team som leder en ambitiös agenda. Vi är ett starkt team med mycket engagemang, resultatfokus och hög tillit till varandra. För oss är det viktigt att ha kul tillsammans och det hoppas vi att du också gillar!

Detta är ett föräldravikariat med start maj/juni och förväntas att pågå till och med april 2024.

Vem är du?

Vi letar efter dig med drivs av att skapa resultat och nå högt satta mål. Du är en lagspelare som självklart sätter laget före jaget, och driver arbetet framåt för att hjälpa organisationen att nå tillsättningsmålen. Du arbetar strukturerat och är van vid att driva flera processer parallellt med hög kvalitet och kandidatupplevelsen i fokus.

För att kunna utföra jobbet på bästa sätt ser vi gärna att du har med dig:
  • Universitets- eller högskoleutbildning såsom exempel personalvetare, beteendevetare, ekonom el dylikt.
  • Erfarenhet av rekrytering från ax till limpa
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med volymrekrytering, search och tekniska roller ser vi det som ett extra plus!
Om Coromatic

Coromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. Vi tillhandahåller hög tillgänglighet och produktivitet för våra kunder, vi räddar liv genom oavbruten drift 24/7, och optimerar energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan.

När strömmen går ser vi till att Universitetssjukhuset i Linköping alltid har strömförsörjning för fungerande operationssalar och vård. Vi säkrar att Färöborna kan kommunicera med den uppkopplade världen även vid driftsstopp, och att flygplanen alltid kan landa säkert på Bromma flygplats

Coromatic har mer än 550anställda och har levererat lösningar och tjänster till mer än 5000 företag i Norden. Coromatic är en del av E.ON koncernen. Som Talent Aquisition Partner hos oss är du med och skapar ett säkrare samhälle.

Låter vi som rätt match för dig? Välkommen in med din ansökan! Det går utmärkt att ansöka med LinkedIn-profil om du inte har ett CV tillgängligt.

Vi lägger för denna befattning stor vikt vid personlig lämplighet.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta ansvarig rekryterare på jenny.sjodin@coromatic.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 16 apr 2023 (24 dagar kvar)