Hoppa till innehåll
Coromatic AB logotyp

Mood Manager till Coromatic

Brinner du för att ge service och att bygga och förvalta relationer med både interna och externa parter? Trivs du i en social, administrativ och koordinerande roll där du får agera som spindeln i nätet? Vi letar nu efter dig som vill ta dig an en roll som Mood Manager där du kommer att få jobba brett med service och administration samt vara en nyckelspelare i ta trivseln på vårt kontor i Bromma till nya höjder!

Om rollen

Som Mood Manager hos oss kommer du att bemanna receptionen under förmiddagarna och välkomna såväl kollegor som olika kunder och partners till kontoret. Du kommer löpande jobba med olika administrativa uppgifter såsom att hantera inkommande mejl, post samt administrera vår svarstjänst/växel. Du kommer att ha en viktig roll i att bidra till en positiv kultur på arbetsplatsen och du kommer med din kreativa anda ansvara för att planera och genomföra olika sociala aktiviteter såsom frukostar, aw:s och events. I rollen ingår det även att säkerställa att kontoret utgör en attraktiv arbetsmiljö och att hålla ordning och reda, samt vara kontaktperson gentemot olika leverantörer och att bistå ledningen och kollegor med olika praktiska göromål.

Du kommer att ingå i HR-teamet som idag består av fem specialistroller och du rapporterar till HR-chefen. Vi är ett glatt gäng som stöttar varandra och tycker om att ha kul på jobbet!

Vem är du?

För att kunna utföra jobbet på bästa sätt ser vi gärna att du har med dig:
  • Några års tidigare arbetslivserfarenhet inom service och administration
  • God datorvana och goda kunskaper i Officepaketet
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
På Coromatic står utveckling i fokus - grunden för att vi ska kunna utföra vårt viktiga uppdrag är din kompetens och kompetensutveckling. Därför är ditt intresse och engagemang för ditt område viktigt för att trivas hos oss. Vi letar efter dig som trivs i en ansvarsfull och självständig roll, och som brinner för att ge service, bygga och förvalta relationer samt har mycket god förmåga till att jobba strukturerat och administrativt.

Vi lägger för denna befattning stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Coromatic

Coromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. Vi tillhandahåller hög tillgänglighet och produktivitet för våra kunder, vi räddar liv genom oavbruten drift 24/7, och optimerar energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan.

När strömmen går ser vi till att Universitetssjukhuset i Linköping alltid har strömförsörjning för fungerande operationssalar och vård. Vi säkrar att Färöborna kan kommunicera med den uppkopplade världen även vid driftsstopp, och att flygplanen alltid kan landa säkert på Bromma flygplats

Coromatic har mer än 600 anställda och har levererat lösningar och tjänster till mer än 5000 företag i Norden. Coromatic är en del av E.ON koncernen. Som Mood Manager hos oss är du med och skapar ett säkrare samhälle.

Låter vi som rätt match för dig? Välkommen in med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten? Kontakta gärna ansvarig rekryterare på jenny.sjodin@coromatic.se

Till alla rekryteringssäljare: Tack för att du tänker på och vill hjälpa oss. För att vi alla ska kunna använda vår tid på bästa sätt vill vi vara tydliga med att vi har kontakt med de samarbetspartners som vi behöver och i dagsläget inte är intresserade av fler.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 apr. 2023 (19 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare