Utvecklare React / Next.js till Coor i Stockholm

Utvecklare React / Next.js till Coor i Stockholm

Utveckla legacy-fria gränssnitt i ett team med frihet under ansvar och där vi tillsammans formar vägen framåt

Som frontendutvecklare med fokus på React och Next.js utvecklar du custom progressive web-applikationer där medarbetare hos Coor och Coors kunder får en samlad överblick av sin arbetsplats. Välkommen till ett team där vi tillsammans driver våra lösningar framåt från med stort ägandeskap.

Vi erbjuder dig
  • Flexibilitet vad gäller remote-arbete och delaktighet i beslut där du snabbt ser resultaten av dina idéer och initiativ. Vi samprogrammerar mycket, deployar när vi är redo och äger våra lösningar från kravspec till monitorering.
  • Minst 5% av din arbetstid i vidareutbildning såsom kurser, nätverksträffar, webinarier etcetera.
Det här gör du hos oss

Du tillsammans med teamet arbetar med två system, som började utvecklas under 2022 och där vi sett till att utveckla clean code från början. Systemen hanterar bland annat bokning av konferensrum, parkeringsplatser, posthantering, felanmälningar och service requests och mycket mer. Det blir en samlad överblick av både Coors och Coors kunders arbetsplats. Vi bygger en responsiv webbapplikation (PWA) som används både via mobil och desktop.

För dig innebär det att utveckla frontendfunktionalitet i React, Next.js, JavaScript och Typescript. Vi designar UI i Figma. Systemen är byggda som mikrotjänster på Docker och Kubernetes och kundanpassas för varje kund. Vår miljö består även av SQL, Redis, autentiseringslösningar i OpenID/Oauth och vi har Azure som cloud provider. Vi automatiserar så mycket vi kan och deployar i CI/CD pipelines (Azure DevOps). I backend arbetar vi med .Net Core 6 och om du har intresse av att bredda dig över stacken idag eller i framtiden är det välkommet.

Ditt team och arbetsplats

Du tillhör ett utvecklingsteam på 4 personer, varav två jobbar i backend och två i frontend, tillsammans med en Produktägare och en IT Service Manager. Utvecklarkollegorna är remote inom Sverige, och teamet samarbetar digitalt (discordkanalen går varm!) men PO och ITSM sitter på kontoret i Stockholm, Kista. Det gör att vi är mycket flexibla kring närvaro på kontoret.

Mer om dig

Vi söker dig som arbetat med systemutveckling i React och/eller Next.js i flera år. Det är positivt om du har ett intresse för UX och UI och är bekant med Figma (eller liknande). Om du är bekant med de övriga språken och verktygen i vår tech-stack och kan eller vill jobba även i backend är det också ett plus. Vårt arbetsspråk är svenska och vi söker dig som är bekväm med svenska som arbetsspråk i tal och skrift även om du också bör behärska engelska.

Som person och kollega tar du initiativ, driver dessa till praktiska och effektiva lösningar och samarbetar gärna och bra med andra. Du har en förståelse för hur detaljerna påverkar helheten.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Mikaela Ströberg
Telefon 070-7615972
Email Mejla Mikaela Ströberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, UX & Webbdesign
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 12 apr 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.