Hoppa till innehåll
Coor logotyp

Utvecklare inom .Net till Coor i Stockholm

Vill du arbeta med nyutveckling av system med minimal legacy i ett autonomt team - på riktigt?

Coor i Stockholm letar efter en backendutvecklare inom .Net (Core 6) till ett team som ansvarar för två custom progressive web-applikationer för både interna och externa användare. Här möter du ett bjussigt team som från början utvecklat clean code och där vi tillsammans håller i pennan vad gäller design, arkitektur och teknikval.

Vi erbjuder dig
  • Frihet under ansvar, både vad gäller remote-arbete och delaktighet i beslut där du snabbt ser resultaten av dina idéer och initiativ. Vi samprogrammerar mycket, deployar när vi är redo och äger våra lösningar från kravspec till monitorering.
  • Minst 5% av din arbetstid i vidareutbildning såsom kurser, nätverksträffar, webinarier etcetera.
Det här gör du hos oss

Lösningarna ni i teamet arbetar med är system där medarbetare hos Coor och Coors kunder kan få en samlad överblick av sin arbetsplats - från bokning av konferensrum, parkeringsplatser, posthantering till felanmälningar och service requests. Systemen är utvecklade under 2022. Vi bygger våra lösningar som responsiva webbapplikationer (PWA) som används både via mobil och desktop.

För dig innebär det att utveckla backendfunktionalitet i .Net Core 6. Systemen är byggda som mikrotjänster på Docker och Kubernetes och anpassas efter de olika kundernas specifika behov. Vår miljö består även av SQL, Redis, autentiseringslösningar i OpenID/Oauth och vi har Azure som cloud provider. Vi automatiserar så mycket vi kan och deployar i CI/CD pipelines (Azure DevOps). I frontend arbetar vi med React, Next och med Figma för gränssnittsdesign och om du har intresse av att bredda dig över stacken är det välkommet.

Ditt team och arbetsplats

Du tillhör ett utvecklingsteam på 4 personer, varav två jobbar i backend och två i frontend, tillsammans med en Produktägare och en IT Service Manager. Utvecklarkollegorna är remote inom Sverige, och teamet samarbetar digitalt (discordkanalen går varm!) men PO och ITSM sitter på kontoret i Stockholm, Kista. Det gör att vi är mycket flexibla kring närvaro på kontoret.

Mer om dig

Vi söker dig som arbetat med systemutveckling i .Net flera år. Det är ett plus om du arbetat i Azure- eller annan molnmiljö, med container- eller mikrotjänstlösningar och med formellt eller informellt ansvar för design och arkitektur. Att kunna eller vilja jobba även i frontend är ett plus. Vårt arbetsspråk är svenska och vi söker dig som är bekväm med svenska som arbetsspråk i tal och skrift även om du också bör behärska engelska.

Som person och kollega tar du initiativ, driver dessa till praktiska och effektiva lösningar och samarbetar gärna och bra med andra. Du har en förståelse för hur detaljerna påverkar helheten.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson
Mikaela Ströberg
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 apr. 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare