Qlik Sense-utvecklare till Coor i Stockholm

Qlik Sense-utvecklare till Coor i Stockholm

Skapa lösningar för smartare, tryggare och mer hållbara arbetsplatser som Qlik Sense-utvecklare på Coor i Stockholm!

Vi på Coor skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att en arbetsplats ska fungera så effektivt och bra som möjligt. Som Qlik Sense-utvecklare i vårt Analytics-team är du en nyckelperson i leveransen av Qlik-applikationer för visualisering, modellering och design av data.

Vi erbjuder dig
  • En roll där du får utvecklas tillsammans med oss - och utmana oss! Hos oss finns stort utrymme att påverka och få din röst hörd, oberoende av vilken roll eller erfarenhet du har
  • Ett tätt samarbete med affärssidan där ni tillsammans går igenom behov och tekniska förutsättningar, och gemensamt kommer fram till den bästa lösningen
  • Utveckling både i ditt dagliga arbete, men även i de kurser, utbildningar och kompetensinitiativ som vi erbjuder (och uppmuntrar!)
Det här gör du hos oss

Ditt fokus ligger på att utveckla nya lösningar i Qlik Sense, mot både våra kollegor på affärs- och ledningssidan och mot våra externa kunder i Norden. Tillsammans med vår produktägare samlar och refinar du behov, och utvecklar skräddarsydda applikationer för bland annat finansiell data, hållbarhetsdata och arbetsplats- och arbetsmiljödata. Du jobbar i större projekt tillsammans med dina kollegor i teamet, eller i mindre initiativ självständigt.

Ditt team och arbetsplats

Du tillhör vårt Analytics-team om 16 personer med kollegor vars kompetens spänner över hela data- och analysområdet. Som rapport och visualiseringsverktyg använder vi framför allt Qlik Sense, Qlikview och Nprinting. Vi i gruppen använder även Microsoft stacken, där datatjänsterna i Azure; SQL, Synapse, Data Factory är några exempel. Data konsumeras från ett Data Mart-lager och laddas vidare för visualisering. Det är 6 personer som i olika former arbetar med Qlik i teamet.

Vi ses på kontoret i Kista ett par dagar i veckan, men tycker att det är viktigt att kunna vara flexibla med remote-arbete.

Mer om dig

Detta är en roll för dig som effektivt samarbetar med andra mot gemensamma mål och som har en förståelse och ett intresse för kund- och affärsperspektiv. Du har ett flexibelt förhållningssätt och trivs i en roll och miljö där du får utveckla både dig själv och verksamheten.

Erfarenhetsmässigt söker vi främst dig som har arbetat med Qlik Sense, men är också öppna för dig med erfarenhet av någon annan frontendlösning för analytics (ex Power BI). För dig med just Qlik Sense-erfarenhet har vi i teamet möjlighet att stötta och utveckla dig som är relativt ny inom området eller i karriären. Det är positivt om du arbetat med andra verktyg i Qlik-portföljen som QlikView. Vårt arbetsspråk är svenska och vi söker dig som är bekväm med svenska som arbetsspråk i tal och skrift även om du också bör behärska engelska.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Mikaela Ströberg
Telefon 070-7615972
Email Mejla Mikaela Ströberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör, Systemanalytiker, Matematik, Statistik & Information
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 15 feb 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.