Data Engineer till Coor i Stockholm

Data Engineer till Coor i Stockholm

Coor i Stockholm söker en Data Engineer med fokus på Azure-stacken.

Vi på Coor har ett brett uppdrag som sträcker sig över allt som gör en arbetsplats effektiv, trygg, snygg, hållbar, säker och innovativ. Från riktigt gott kaffe, till energieffektiviserade kontor, till brandskydd, vidare till AI-drönare för fastighetsbesiktigande och byggnadsinspektion.
För dig som Data Engineer innebär det att arbeta med stora mängder varierad data från både Coor och våra kunder, och att skapa lösningar som potentiellt påverkar flera hundra tusen människors arbetsvardag. Vi jobbar explorativt, nyfiket och drivs av teknik och förbättring och söker dig som vill följa dina intressen in i din nästa roll.

Vi erbjuder dig
  • Att forma din roll hos oss efter din erfarenhet och det som motiverar dig
  • Ett team som satt vårt arbetssätt efter vad vi tillsammans tycker fungerar bäst, och där vi själva äger leverans och förvaltning
  • Minst 5% av din arbetstid i vidareutbildning såsom kurser, nätverksträffar, webinarier etcetera. Vi har en egen utbildningsportal och samarbeten med utbildningsföretag men du är inte begränsad till vårt utbud, utan frihet att välja vilka utbildningar som passar dina mål och intressen bäst
De initiativ vi arbetar med i dagsläget är bland annat prediktionsmodeller och AI, och i större utsträckning med strömmande data och vår Data Lake. Analytics-gruppen är involverad i vårt CX-arbete där vi kontinuerligt förbättrar kundresan ännu mer.

Det här gör du hos oss

Som Data Engineer arbetar du som en del av Analytics-leveransen mot Coors nordiska verksamheter för att tillgängliggöra vår data för rapportering och affärsanalys. Du sätter upp och underhåller ETL-flöden och data pipelines till vårt Data Warehouse och Data Lake. Vi använder SQL server, Azures datatjänster såsom Azure Synapse och Databricks. För ETL använder vi BIML Flex/SSIS samt Data Factory och Pipelines. Data laddas in i vårt Data Vault-lager och vidare för visualisering i QlikView och Qlik Sense genom datamarts i Azure Synapse.

Ditt team och arbetsplats

Du tillhör vårt Analytics-team om 16 personer med kollegor vars kompetens spänner över hela data- och analysområdet. Vi har både konsulter och anställda i teamet, och arbetar tvärfunktionellt med en testare, kravspecialist, Produktägare och IT Service Manager.

Vi jobbar mestadels hybrid men ses på kontoret i Kista 1-2 dagar i veckan.

Mer om dig

Detta är en roll för dig som effektivt samarbetar med andra mot gemensamma mål och som har en förståelse för både detaljer och helheten. Du trivs i en roll och miljö där du får utveckla både dig själv och verksamheten, och ta proaktiva och konstruktiva initiativ.

Vi söker dig som har arbetat med Azure-stacken (såsom Synapse eller Data Factory) ett par år, eller som Data Engineer, ETL-utvecklare eller BI-utvecklare med tyngd i backend och som stött på de tekniker vi använder. Kunskap inom strömmande data, Data Lakes och Databricks, samt att ha jobbat med och mot Data Scientists är positivt. Vårt arbetsspråk är svenska och vi söker dig som är bekväm med svenska som arbetsspråk i tal och skrift även om du också bör behärska engelska som är vårt koncernspråk.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Mikaela Ströberg
Telefon 070-7615972
Email Mejla Mikaela Ströberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Matematik, Statistik & Information
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 18 feb 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.