Hoppa till innehåll

Cyber Security Specialist hos Coor i Stockholm

Var en del i arbetet med den strategiska riktningen för våra operativa säkerhetsinitiativ som Cyber Security Specialist hos Coor

Som Cyber Security Specialist hos Coor jobbar du i tätt samarbete med Head of IT Security för att driva kontinuerlig förändring och förbättring av koncernens IT-säkerhetsarbete. Du utgör länken mellan IT-säkerhetsteamet, våra externa säkerhetspartners och strategiska och operativa kollegor över hela Coors nordiska verksamhet. Redo att omsätta dina kunskaper inom IT-säkerhet till en förändringsledande och drivande nyckelroll?

Vi erbjuder dig

Här kommer du in i en fas där stora satsningar sker inom vårt redan väletablerade säkerhetsområde. Du arbetar tillsammans med dedikerade, engagerade och framför allt trevliga kollegor, både i ditt närmaste team och över hela organisationen.

Här finns möjligheterna att:
  • Använda din expertis för att vidare forma vårt område, våra mål och initiativen hela organisationen tar för att nå dessa
  • Omvärldsbevaka, involveras i IT-säkerhetsarkitektur, tekniska riskanalyser och säkerhetstester
  • Tillsammans med CISO och Head of IT Security medverka i implementering av tekniska kontroller baserat på nytt ledningssystem för informationssäkerhet.
Det här gör du hos oss
  • Samverkar med Coors externa SOC leverantör och kravställer i både det löpande arbetet och för vidareutveckling och automatisering av SOC-tjänsterna.
  • Är del av Coors Incident och Response team (CSIRT), eskalerar och analyserar kritiska säkerhetslarm och vidareutvecklar våra rutiner för IT- och informationssäkerhetsincidenter.
  • Driver sårbarhetsarbete internt och tillsammans med leverantörer, för att säkerställa effektiv sårbarhetsanalys och -hantering.
  • Medverka i säkerhetsanalyser och utredningar av nya systemlösningar och leverantörer.
Våra säkerhetslösningar bygger i grunden på Microsofts plattform.

Ditt team och arbetsplats

Coor IT är ca 60 personer, där dina kontaktytor spänner sig över hela organisationen inom både IT och verksamhet. Dina närmaste kollegor är Head of IT Security, CISO och ett flertal IT Service Managers inom olika funktionsområden samt andra interna kollegor inom både ledande och operativa roller. Du samarbetar också med våra leverantörer inom deras säkerhetsleveranser och medverkar i flera olika säkerhetsforum.

Vi utgår från kontoret i Kista men är flexibla kring kontorsnärvaro.

Mer om dig

Du som söker har tidigare erfarenhet inom IT-säkerhet. Du har till exempel arbetat ett par år i en SOC, eller som systemadministratör med fokus säkerhet. Det är utöver det positivt om du har erfarenhet av leverantörsstyrning.

Vi ser gärna att du har kunskap inom inom Defender for Office 365, Cloud Apps, Identity och Endpoints eller motsvarande säkerhetslösningar. Ytterligare plus i kanten är kunskap eller erfarenhet inom SIEM, Vulnerability Management eller Incident Response samt erfarenhet kring säkerhetsanalyser.

Teknisk kompetens är viktigt i rollen men din förmåga att förstå och driva säkerhetsinitiativ kommer vi att värdesätta ännu mer. För att lyckas och trivas i rollen är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och trivs i att arbeta tillsammans med andra i olika virtuella team. Du har en god förmåga att identifiera problem och orsaker och kan komma med proaktiva förslag och åtgärder.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Coor logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
20 dec. 2023 (21 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Mikaela Ströberg
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

Vi bidrar till att skapa de bästa arbetsplatsmiljöerna i Norden! Coor är Nordens ledande Facility Management-partner och tillhandahåller tjänster som bidrar till ett smartare arbetsliv för våra kunder och deras anställda. Vi strävar ständigt efter att bygga innovativa team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Vi skapar affärsnytta för våra kunder, produktiva och effektiva arbetsplatser som attraherar talanger - och vi gör det hållbart hela vägen!

Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga