VVS-tekniker till Coor Stockholm*

VVS-tekniker till Coor Stockholm*

Som medarbetare inom Coors fastighetsleverans blir du en viktig del av våra verksamheter.
Du får styra över ditt arbete och får stora möjligheter att utveckla din tekniska kompetens.
Eftersom vi har många olika typer av kunder med många olika behov får du en varierande vardag och många möjligheter. Vill du växa i den roll du har nu eller prova på helt nya uppgifter framöver? Vår leverans växer och vi söker nu en positiv och nyfiken person som vill ha ett varierande arbete som VVS-tekniker. Låter det som helt rätt utmaning för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Om rollen
Som VVS-tekniker kommer du i första hand att arbeta med rondering, tillsyn, skötsel samt vara behjälplig vid driftstörningar i vår kunds fastigheter i Stockholmsområdet. Du kommer att ha fokus på VVS-arbeten, men eftersom vi är en relativt liten grupp hjälps vi mycket åt och du kommer därmed även att ha andra arbetsuppgifter inom fastighetsteknik och fastighetsskötsel. Beredskap kan förekomma.

Du kommer till exempel att:
  • avhjälpa kundens problem vid t ex driftstörningar
  • arbeta med rondering, tillsyn och skötsel
  • jobba med felavhjälpande underhåll, såsom byte av ventiler, pumpar och andra kritiska komponenter
  • utföra planerade underhållsarbeten och akuta reparationer/åtgärder
  • installera ny utrustning
  • arbeta både självständigt och i team med att säkerställa VS-systemens funktion
Vem är du?
För att trivas och göra ett bra jobb som hos oss ska du vara uppdaterad vad gäller ny teknik och utifrån givna ritningar, beskrivningar och/eller anvisningar kunna installera/reparera/underhålla olika typer av VVS-system. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet från fastighetsunderhåll. Du har en gymnasieutbildning inom VVS eller motsvarande. Styr och regler kunskaper är en förutsättning. B-körkort är ett krav liksom utbildning i Säker Vatten.

Du är van vid att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter och som person är du utåtriktad, servicetänkande och en kreativ problemlösare. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga, som skapar positiva kontakter både internt som externt.

Som tekniker hos Coor är det viktigt att man är en social och serviceinriktad person med känsla för såväl kvalitet som relationer.

Vad kan Coor erbjuda dig?
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar, friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Ansökan
Ansökan skickas in med bifogat CV och personligt brev. För mer information vänligen kontakta rekryterande driftchef Johan Axrud på tel 010-559 67 20. Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer görs löpande.

#TipsaCoor

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).