Hoppa till innehåll
Coor Service Management logotyp

Ventilation och styr-tekniker till Coor i Stockholm*

Ansök nu
Coor växer och nu stärker vi upp vårt team inom fastighetsunderhåll i Stockholm. Vi söker därför dig som har erfarenhet inom ventilation och styr. Har du bred erfarenhet och uppskattar ett varierande arbete? Då kanske du är vår nya kollega!

Om tjänsten

Till vårt team inom fastighetsunderhåll söker vi nu en tekniker med inriktning mot ventilation och styr. I arbetsgruppen finns tekniker och specialister som arbetar inom Stockholmsområdet med omnejd.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Tillsyn, skötsel samt rondering av fastigheterna
  • Injustering av värme, ventilation, styr och regler
  • Felsökningar och reparationer och underhållservice av fastighetstekniska installationer vid felanmälningar
  • Upprätthålla goda kundrelationer samt informera kunden om dagliga operativa frågor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Stockholm. Du kommer vara schemalagd på vardagar mellan kl. 07-16.

Vår kandidat

För att passa in hos oss bör du ha:
  • Några års erfarenhet inom ventilation och styr
  • B-körkort är ett krav
  • Utbildning inom drift- och fastighetsteknik är meriterande
Inom vår leverans så har vi vissa säkerhetsklassade objekt vilket kan innebära att det kommer att utföras en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Din personlighet

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och vi ser att du är en serviceinriktad person. Du har ett kundfokus och ett genuint intresse för teknik. Du är en ödmjuk och prestigelös lagspelare som stöttar upp där det behövs. Vidare har du lätt för kommunikation och att bygga en relation med andra.

Vad erbjuder Coor

Som Tekniker hos oss finns en dynamisk arbetsplats där du erbjuds varierande uppgifter samt en god utveckling av din tekniska kompetens. Här arbetar vi aktivt med kompetensutveckling både i det dagliga arbetet likväl som externa utbildningar för att du ska nå din fulla potential.

Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner som utbildningar, föräldralön och friskvårdsbidrag. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö.

Kontakt och övrig information

Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

För mer information om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Lotta Pettersson på mail Lotta.Pettersson@coor.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

#TipsaCoor

Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 juni 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare