Hoppa till innehåll
Coor Service Management logotyp

Vaktmästare till Coor på Södermalm i Stockholm

Ansök nu
Är du en lösningsorienterad och ansvarstagande person med ett genuint intresse att ge god service? Får du ofta höra att du tillför det lilla extra? Då kan detta vara ett spännande jobb för dig! Vi söker nu en vaktmästare till våra kunder i Stockholm.

Är du möjligtvis vår nya kollega?

Om rollen
Som vaktmästare är du Coors ansikte utåt mot kunden. Du kommer att arbeta med en rad olika åtaganden inom ramen för avtalet med kund, såsom arbetsplatsanknutna servicetjänster. I rollen som vaktmästare kan det stundtals vara ett högt tempo med snabba växlingar i arbetet och därför är samarbete och utbyte av kunskaper samt erfarenheter en viktig del av arbetet.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Byten av ljuskällor
  • Post, frankering av utgående post och godsmottagning
  • Montering av möbler, uppsättning av whiteboards/tavlor/skärmar på vägg
  • Vara behjälplig vid flytt av möbler/kontor
  • Miljö- och avfallshantering
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på 6 månader. Arbetet utförs på dagtid schemalagt mellan kl 07:00-17:00, med placering på Södermalm i Stockholm.

Vår kandidat
Du har gymnasiekompetens eller motsvarande samt ett par års erfarenhet från en liknande roll inom ett serviceyrke där du kanske sedan tidigare har arbetat som kundvärd eller som vaktmästare. Har du dessutom ett intresse eller kunskap inom hantverksrelaterade roller är det meriterande. Vidare ser vi att du har en god kommunikationsförmåga där du talar och skriver svenska obehindrat och kan tala och förstå enklare engelska. Du har god systemvana i O365 där Outlook är ett dagligt verktyg. För att kunna utföra arbetet har du B-körkort för manuell växel.

Personliga egenskaper
Precis som övriga medarbetare på Coor har du en hög servicekänsla, är lyhörd och flexibel. Du har en positiv grundsyn och besitter en mycket god förmåga till att skapa bra relationer såväl internt som externt. Du har ett strukturerat arbetssätt där du är noggrann och ansvarsfull samtidigt som du har ett ett lösningsorienterat förhållningssätt med fokus på utveckling och förbättring samt merförsäljning mot kund.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön med pension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Ansökan och övrig information
För frågor om rollen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Maud Miller via, maud.miller@coor.com. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen med hänsyn till GDPR.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare