Nationell superuser för Quinyx till HR-admin teamet på Coor i Stockholm

Nationell superuser för Quinyx till HR-admin teamet på Coor i Stockholm

Har du ett brinnande intresse för HR, tid & schema samt utveckling? Vill du vara en viktig del av Coors digitala utvecklingsresa inom HR för att förenkla vardagen för våra chefer och medarbetare? Då är detta rollen för dig!

Coor har sedan tre år tillbaka på nordisk nivå infört marknadens mest moderna schemaplanerings- och tidrapporteringssystem - Quinyx. Under 2023 och 2024 kommer ytterligare ca 3000 medarbetare att börja använda Quinyx inom Coors organisation i Sverige, varför rollen erbjuder spännande utvecklingsmöjligheter framöver.

Vi söker i nu en HR-administratör med fokus på systemadministration av Quinyx och rollen som nationell superuser. Du kommer bli en del av ett större HR-team där du i nära samarbete med kollegor och andra superusers för bla Quinyx kommer vara starkt bidragande till Coors fortsatta digitaliseringsresa.

Om rollen
Du kommer i nära samverkan med driftledare och driftchefer i linjen administrera, förvalta och utveckla användandet av systemet. Du är en av fyra superuser för Quinyx men det är du som blir den naturliga länken mellan verksamheten, andra superusers och våra kontakter i de andra länderna och koncernstab HR/IT. Utvecklingsarbete kommer vara en naturlig del i ditt dagliga arbete med förmåga kunna sätt in alla förbättringsförslag i sitt sammanhang. Rollen kommer även innefatta en mindre del HR-administrativa delar i samverkan med dina kollegor.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Identifierar, analyserar, specificerar och prioriterar användarbehov, fel och föreslagna förbättringar till Business Solutions Manager
  • Stöd och support kring användandet av Quinyx samt utbildningsstöd till organisationen
  • Utveckling av användandet av systemet och underhåll av systemuppsättning
  • Exportering av lönegrundande underlag till lönesystem
  • Löpande administration av behörighet, roller, organisation mm
  • Framtagning av rapporter och underlag
  • Löpande kontakt med koncernens systemägare
Tjänsten är på heltid med placering på Coors huvudkontor i Kista. Vi har ett flexibelt sätt att se på arbetsplatsen, men vi bygger vår kultur starkare genom att ses, så ett par dagar per vecka ser vi dig gärna IRL.

Vår kandidat
Vi söker dig som har tidigare erfarenheter som systemadminstratör/superuser av schema- och tidrapporteringssystem. Är den erfarenheten dessutom inom Quinyx är det starkt meriterande. För att lyckas i rollen ser vi att du har goda kunskaper om schemaläggning, arbetstidsregler och gärna kunskap inom flera olika kollektivavtal samt HR-administrativt arbete. Självklart har du ett stort intresse inom IT, system och digitalisering samt utveckling. Du behärskar Office-paketet mycket väl och behärskar svenska i tal och skrift och känner dig bekväm även på engelska.

Din personlighet
Du har en mycket god administrativ förmåga och har ett sinne och stort intresse för system och processer. Vidare har du en hög servicekänsla, samarbetsförmåga och en hög egen drivkraft. Du är strukturerad, noggrann och har sinne för detaljer. För att lyckas i rollen ser du positivt på digitala förändringar och kan beskriva komplexa IT processer och nyttan på ett enkelt sätt samt har förmågan att anpassa din kommunikation beroende på mottagare.

Om vad vi erbjuder
I den här rollen kommer du få vara med och påverka Coors digitaliseringsresa och verkligen få göra skillnad för våra chefer och medarbetare. Dessutom bidrar rollen till ett stort kontaktnät inom Coors verksamhet och du får bidra och arbeta med kompetenta kollegor för att nå framgång både för dig själv, dina kollegor och Coor som helhet. Du kommer in ett företag där vi har en prestigelös kultur, stort affärsmannaskap och ett modernt sätt att arbeta. Vi lever som vi lär med ett delegerat ansvar, stor frihet och mycket gemenskap.

Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Om ansökningsprocessen
Om du tycker att det här är ett jobb för dig så söker du tjänsten genom att skicka in CV och personligt brev genom att klicka på Ansök. Har du några frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Tobias Hultman, tobias.hultman@coor.com. Vi kommer hantera ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Vi ser fram mot att ta del av din ansökan!

Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 17 feb 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).